• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende anlamadım ama bizim gibiler güzel sanıp gitmişlerdir,ondan benceee 😄

benceede dogruu dedinnn güldügüm yerler sayılıdırr sacma geldi baana
benimm bi arkadas izlemiş dedim begenmedim o cok begenmişş saskın saskın baktıı suratıma:53::53::53:

ben nedicemm ya hacıdan ümrede daha dogrusu ne getirte bilirimm
hamiş kalmak için bi ara duymustumm sankii neydii bilioon mu canım senn

benceede dogruu dedinnn güldügüm yerler sayılıdırr sacma geldi baana
benimm bi arkadas izlemiş dedim begenmedim o cok begenmişş saskın saskın baktıı suratıma:53::53::53:

Bende hiç beğenmedim,espiri küfürlüyse bi anlamı yok.cem yılmaz boşuna cem yılmaz olmadı

4.cü :)))) Eniştem çok seviyor çocukları..evet ya çok güzel şeyler var.özelliklede kız çocukları için💕💕

ayyyy masallaah ne güsell ben de bi başlasamm doguramdaa 4 tanedee start veremedik dahaa
bayılıorumm bendee o etekler yelekler co güsell yaa:31::31::31::31:

ben nedicemm ya hacıdan ümrede daha dogrusu ne getirte bilirimm
hamiş kalmak için bi ara duymustumm sankii neydii bilioon mu canım senn
Kurban deve eti diye biliyorum ben ;)
ayyyy masallaah ne güsell ben de bi başlasamm doguramdaa 4 tanedee start veremedik dahaa
bayılıorumm bendee o etekler yelekler co güsell yaa:31::31::31::31:
Evet çiçekli kısacık o kadar güzel etekler var ki,bi tane pijama beğendim kız için pembeli leoparlı çok güzeldi ya :(( annem bende çok beğendim dedi.pofff
ayynennn ya cok küfür var dııı bosunaa g...... kalktı şimdi onların daa

Bencede küfürle işi götürdüler resmen

Kurban deve eti diye biliyorum ben ;)

Evet çiçekli kısacık o kadar güzel etekler var ki,bi tane pijama beğendim kız için pembeli leoparlı çok güzeldi ya :(( annem bende çok beğendim dedi.pofff

Bencede küfürle işi götürdüler resmen

kurban etimiii yaaa ben de tam bilmiomm sormak gerekk istiicem getirsinler zahmet olmassaa
ayy annen demi zor oluyorr ben hiç dayanamıorumm helee:50::50::50:

Back