görmüorumm desemmm
selamm hoş geldinnn sevinc patlaması yasıorsun sanırımm
heee bendee yaaa arkads var kızını cok güsel giydiriorr bi görr bayılırsın
üzüntü terss tepti desek daha iyi buzincim.asılama olmustum ya kırmızılar geldiii
sabahdan beri aglıorum baktım faydası yok artık seviniyorum belki faydası olur
ahhh bacımmm ahhh,kırmızılar geldi sabahhhh
yazdıgına göre göruyorsun demektır.. erkenden cıkıon delı edıon benı kal burda gıtmeeee
olamaz dicem olmuş gelmiş kırmızıların ...hayırlısı cnm napalım bı dahakı sefere inş....
eveeettt en iyissiii atmak üzerinden
bende ilk asılamam da bi hafta yas tutmusutumm ne olsu
hiç birsey aglamak daha cok hasta edior insanıı
uykun olabilir cnm..gözlerını kıbrıt cöpüyle aç uyuma .... yeter artıkk...isyanaaaaaaaaaaahiç dee bilee uykum var benim az sonra cıkıp yatıpp uyıcamm
hayırlısıı zaman neler gösterir bakalım kızlarr
hayırlısıı zaman neler gösterir bakalım kızlarr
uykun olabilir cnm..gözlerını kıbrıt cöpüyle aç uyuma .... yeter artıkk...isyanaaaaaaaaaaa
amin cnm zaman herseyın ılacı ....güzel gunler hepımızle bırlıkte olsun inşallah
eveeet canım hayırlısıı ben 5 asılaması tutan arkadas biliorum hersey nasip
uykun olabilir cnm..gözlerını kıbrıt cöpüyle aç uyuma .... yeter artıkk...isyanaaaaaaaaaaa
amin cnm zaman herseyın ılacı ....güzel gunler hepımızle bırlıkte olsun inşallah
zeyneppp var benim yoklugumu aratmas arkadasım benimmm sen rahat ol
Slm kizlar nasılsınız yeni bir haber var mi hamis falan inşallah vardir gecmisi okuyamadim
Slm kizlar nasılsınız yeni bir haber var mi hamis falan inşallah vardir gecmisi okuyamadim
a.s cnm hoşgeldin...sen nerelerdesın bakıyımmmmiyiyiz sukur sen nasılsın.. malesef yok cnm hamiş olan..inşallah olucak umutla beklıyoruzzz
selamm canım hoş geldinn nerelerdesinnn
suan yok amaaa 2014 sna kadarr hepimiz hamiş olacaz insallahh
kıs neslii sana ayrı bi yakıor hamişlikk top yutmus gibii olucann sen bu zayıflıklaa
:))))evet cnm tombul sosıs olurum kalırsam ....ayyy kalalımda hayırlısıyla gerısı halledılırrrr
tuzlu yemezsenn hiç birsey olmass tabiki dee
saglıklı beslenıp bebısı beslıcem kendımde azar azar formu mu koruyayım barımmm :))))ayyy hamıle kaldıkta hayal kuruyoruzzzz
SelamlarHepinize hayırlı geceler diliyorum arkadaşlar nasılsınız bakalım keyifler moraller ?
içimee doguyor sen kalıcan hamilee az kaldii hissediorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?