aminnn inşaalah allahım isteyen herkese nasip etsinn
senin adınada cok sevindimmm insallah bizlerrede sifa olurr
ben yatıyorumm kıslar malum gec bile kaldımm
hayırlı gecelerrr her zaman beklerim sohbetee
bos bırakmayın topnkmizii
ben yatıyorumm kıslar malum gec bile kaldımm
hayırlı gecelerrr her zaman beklerim sohbetee
bos bırakmayın topnkmizii
Mutlaka deneyin.Allah ım büyüktür.sakın üzülmeyin.derdi veren Allah dermanıda verir.Birgün sizlerde mutlaka anne olacaksınız.karamsarlık böyle şeyleri etkiliyor.Rabbim şifa versin inşaAllah.yengemin 12 yıl çocuğu olmadı.doktorlar olmaz dediler.ümidini kes dediler.o çok dua etti.tüp bebege baş vurdu o bile tutmamıştı.ama şuan nurtopu gibi iki tane dünya güzeli yavruları var.sürekli Allah ın şifa ismiyle birde ğaffar ismiyle dua edin.etkisi olacaktır biiznillah..
Mutlaka deneyin.Allah ım büyüktür.sakın üzülmeyin.derdi veren Allah dermanıda verir.Birgün sizlerde mutlaka anne olacaksınız.karamsarlık böyle şeyleri etkiliyor.Rabbim şifa versin inşaAllah.yengemin 12 yıl çocuğu olmadı.doktorlar olmaz dediler.ümidini kes dediler.o çok dua etti.tüp bebege baş vurdu o bile tutmamıştı.ama şuan nurtopu gibi iki tane dünya güzeli yavruları var.sürekli Allah ın şifa ismiyle birde ğaffar ismiyle dua edin.etkisi olacaktır biiznillah..
tmm cnm Allah rahatlık versin.. sen erken kalkarsın zati...
ben öğlen :)) iyi geceler gençler
İyi geceler cnm Allaha emanet ol görüşürüz
Aslında cnm benim hic umudum yok yeni başladıgım doktor bütün tahlileri yaptı herşey normal çıkıyor açıklanamayan infertilite grubuna giriyosunuz dedi cnm ben 12 yıllık evliyim bu 5. aşılamam 1 tüp bebek denememde var ama negatif sonuclandı sen ne zamandır istiyosun cnm
Cnm Allah gönlüne göre versin inş. en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin ben şimdiye kadarki tedavilerin hicbirinden pozitif sonuc almayınca ister istemez ümitsiz oluyorum bazen ama Rabbim istemezse hicbişey olmaz belki daha vakti zamanı vardır inş. hayırlısıyla bizede nasip eder anne olmayıbende 6 yılı gectı ıstıyorum...benımde butun tahlıller yapıldı hıc bısey yok ne esımde ne bende ... ben bu zamana kadar 1 aslama ..bundan oncesıde klomen catlatma ıgnesıyle ugrası dr ama olmadı...
ama insALLAH olucak ben ınanıyorum ...ümidim hep var ne kadar adet olup moralım bozulsa da
Cnm Allah gönlüne göre versin inş. en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin ben şimdiye kadarki tedavilerin hicbirinden pozitif sonuc almayınca ister istemez ümitsiz oluyorum bazen ama Rabbim istemezse hicbişey olmaz belki daha vakti zamanı vardır inş. hayırlısıyla bizede nasip eder anne olmayı
AMİNNN....beklıyoruz ...rabbım daha fazla bekletmsın kımseyı ...sogan kuru denıyorum sımdık .. bos durmuom belkı faydası ollur... CNM BEN cıkıyorum yatıcam iyi geceler
iyi aksamlarr
İyi akşamlarrrr...nasılsın şekerim?
iyiim canım sen nasılsınn
İyiyim bende çok şükür...medceziri izliyorum...
bendee onu izliyorumm ve su leylayı yolmak istiyorumm
slmm ben gelddim nasılsınız hanımlar
hoş geldin canım nasılsınnnnbu zeynep oldurcek benii bi denk gelemedikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?