O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnn inşaalah allahım isteyen herkese nasip etsinn
senin adınada cok sevindimmm insallah bizlerrede sifa olurr

Mutlaka deneyin.Allah ım büyüktür.sakın üzülmeyin.derdi veren Allah dermanıda verir.Birgün sizlerde mutlaka anne olacaksınız.karamsarlık böyle şeyleri etkiliyor.Rabbim şifa versin inşaAllah.yengemin 12 yıl çocuğu olmadı.doktorlar olmaz dediler.ümidini kes dediler.o çok dua etti.tüp bebege baş vurdu o bile tutmamıştı.ama şuan nurtopu gibi iki tane dünya güzeli yavruları var.sürekli Allah ın şifa ismiyle birde ğaffar ismiyle dua edin.etkisi olacaktır biiznillah..

aminn inşAllahhhh...

canım cok sagoll bizi böyle bilgilendirdigin ve umutlandırdıgın içinn elbet herseyin bir zamanı var rabbim nasip edecekk birdün ama beklemek hiç de kolay diill sabrediyoruz cok sükür yoksa yasayamazdık heraldee

tmm cnm Allah rahatlık versin.. sen erken kalkarsın zati...
ben öğlen :)) iyi geceler gençler

sende mi yatarsın baımm o zamann ii geceler sekerrr

bende 6 yılı gectı ıstıyorum...benımde butun tahlıller yapıldı hıc bısey yok ne esımde ne bende ... ben bu zamana kadar 1 aslama ..bundan oncesıde klomen catlatma ıgnesıyle ugrası dr ama olmadı...
ama insALLAH olucak ben ınanıyorum ...ümidim hep var ne kadar adet olup moralım bozulsa da

Cnm Allah gönlüne göre versin inş. en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin ben şimdiye kadarki tedavilerin hicbirinden pozitif sonuc almayınca ister istemez ümitsiz oluyorum bazen ama Rabbim istemezse hicbişey olmaz belki daha vakti zamanı vardır inş. hayırlısıyla bizede nasip eder anne olmayı

AMİNNN....beklıyoruz ...rabbım daha fazla bekletmsın kımseyı ...sogan kuru denıyorum sımdık .. bos durmuom belkı faydası ollur... CNM BEN cıkıyorum yatıcam iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…