• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gül agaci olmasi lazim canim :))

benimm kinee dedim git asgıdann bi saksı kap gell söyle dallı budaklı olsunn :))))
getir dii bi saksıı kuru bi dal ne cicegi var ne yapragıı:))) hahaaa öle bagladıydımm acaba ne dalıydı oo:26::26:

Hoşbuldum kızlar iyiyim çok şükür sizler nasılsınız

ben iyiimm cok sükür sen nasılsın görüşmeyeliii var mıı hayatındaa bi degişiklikk
yoksaa sendee ben gibiii umutla bekliormusunn:26::26::26::26:

ben iyiimm cok sükür sen nasılsın görüşmeyeliii var mıı hayatındaa bi degişiklikk
yoksaa sendee ben gibiii umutla bekliormusunn:26::26::26::26:

Beni hatırladıgına sevindim cnmm bende bi degişiklik yok hala bekliyorum sadece yeni bir doktora sil baştan tedaviye başladım ayın 2 sinde aşılama yapıldı sonucu bekliyorum şimdi eger tutmazsa tüpe geçecez sen neler yapıyosun cnm

Beni hatırladıgına sevindim cnmm bende bi degişiklik yok hala bekliyorum sadece yeni bir doktora sil baştan tedaviye başladım ayın 2 sinde aşılama yapıldı sonucu bekliyorum şimdi eger tutmazsa tüpe geçecez sen neler yapıyosun cnm

inşşaalaah tutar canımm tüüpe gerek kalmazz:50::50::50:
ben 5 tanaee basarısız asılama gecirdimm tüpe gönderdiler ama ben bekliorumm ara verdimm nasip se yaza dogruu belki daha önce yaptırmayı düşübüyorumm inşaallah gerek kalamz demedende duramıyorum tabiii
hakkımızda hayırlısı olsunn
asılama snucu ne zaman belli olacakk:26:

Merhaba arkadaşlar.evlat sahibi olmak istiyorsanız size bir önerim var.şifa rabbimden tabi.bende iki yıldr bebek istiyordum.çok sükür iki yılın sonunda hamile kaldm.her gün bir bardak suya meryem suresi.Ayet-el kursi.nas ve felak surelerini okudum.rabbimden şifa diledim.o suyu yatarken içtim.ve bunları yapmaya başlayalı sadece 1 ay olmuştu ve hamile olduğumu öğrendim.ayetlerde şifa vardır.o inananlara şifadır diyor Allah.inşallah isteyen herkez evlat sahibi olur.

Cnm sen nasılsın görüşmeyeli
İyiyim çok şükür canım..inşallah aşılaman tutar..
Merhaba arkadaşlar.evlat sahibi olmak istiyorsanız size bir önerim var.şifa rabbimden tabi.bende iki yıldr bebek istiyordum.çok sükür iki yılın sonunda hamile kaldm.her gün bir bardak suya meryem suresi.Ayet-el kursi.nas ve felak surelerini okudum.rabbimden şifa diledim.o suyu yatarken içtim.ve bunları yapmaya başlayalı sadece 1 ay olmuştu ve hamile olduğumu öğrendim.ayetlerde şifa vardır.o inananlara şifadır diyor Allah.inşallah isteyen herkez evlat sahibi olur.

Yarin başlayayım bende o zaman...saol canımmm

inşşaalaah tutar canımm tüüpe gerek kalmazz:50::50::50:
ben 5 tanaee basarısız asılama gecirdimm tüpe gönderdiler ama ben bekliorumm ara verdimm nasip se yaza dogruu belki daha önce yaptırmayı düşübüyorumm inşaallah gerek kalamz demedende duramıyorum tabiii
hakkımızda hayırlısı olsunn
asılama snucu ne zaman belli olacakk:26:

İnş. cnm gerek kalmaz bende zaten tutmazsa hemen yaptırmayacam tüp mayısta düşünüyorum cnm benim eger aşılama yapılan günüde sayarsak bugün 9. günüm bu sefer adetim geçtikten bikac gün sonra test yapmayı düşünüyorum tabii geçerse çünkü artıj negatif sonuç görmek oldukça yıpratıyo beni

evet cnm hepimiz istıyoruz bebek sahıbı olmayı ...yaradan rabbim vermeynce olmuyo ...üzülüyoruz aglıyoruz..ama yıne de alısıyoruz ..rabbım verıyo cunku sabrını..meryem suresını 41 defa okudum ...hıkmetını bılıyorum ...rabbım yeter kı ol desin ....6 yılı gectı koskoca bı sure ...ama dusunuyorum bız bu haldeysek 10 15 senelıkler ne haldedır dıye .. i
rabbim hayırlısıyla buyutmeyı nasıp etsın... bızede hayırlısyla :49::49:

aminnn inşaalah allahım isteyen herkese nasip etsinn
senin adınada cok sevindimmm insallah bizlerrede sifa olurr:29:

İnş. cnm gerek kalmaz bende zaten tutmazsa hemen yaptırmayacam tüp mayısta düşünüyorum cnm benim eger aşılama yapılan günüde sayarsak bugün 9. günüm bu sefer adetim geçtikten bikac gün sonra test yapmayı düşünüyorum tabii geçerse çünkü artıj negatif sonuç görmek oldukça yıpratıyo beni

inşallah tutar cnm ... bende yaptırdım gecen aylarda tutmadı nasıp deılmıs... sen kaç yıllk evlısın bı problem var mıdı ?

11 günüü bellioluyor zatwn sonuca az kalmıs desene canımmm hayırlısıı inşallaahh tutmustur..beklemek daha iyizatenn adet gelmesse test yapmak yaniii benim hiç gecikmemiştii asılama sırasında erkenden gelmiti adetimm:31::31:

ben yatıyorumm kıslar malum gec bile kaldımm
hayırlı gecelerrr her zaman beklerim sohbetee:54::54::54::54::54:
bos bırakmayın topnkmizii:27::27::27:

inşallah tutar cnm . .. bende yaptırdım gecen aylarda tutmadı nasıp deılmıs... sen kaç yıllk evlısın bı problem var mıdı ?

Aslında cnm benim hic umudum yok yeni başladıgım doktor bütün tahlileri yaptı herşey normal çıkıyor açıklanamayan infertilite grubuna giriyosunuz dedi cnm ben 12 yıllık evliyim bu 5. aşılamam 1 tüp bebek denememde var ama negatif sonuclandı sen ne zamandır istiyosun cnm

Back