O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kasıntıyı ben ilk defa duydum hayırlısı belkide ilk hamileligin gibi sende bunu yasıyorsundur 4 gün hayırlısı olsun inşaallahh

İyiyim canım çok şükür..evet kızlar yok henüz

Yemek tarifleri bakıyordum )
evet neslim biraz öyle...adım gibi geceleri daha çok seviyorum

bu saattee acıktın bakım sen ne yemeklerii bakıorsun

kasıntıyı ben ilk defa duydum hayırlısı belkide ilk hamileligin gibi sende bunu yasıyorsundur 4 gün hayırlısı olsun inşaallahh

Saol canim hayirlisi inşallah rabim nasibeyler saglikli sihhatli bir evlat bana ve isteyen herkese

Saol canim hayirlisi inşallah rabim nasibeyler saglikli sihhatli bir evlat bana ve isteyen herkese

aminnnn canımmmm bizlerde bebiş istiyoruz uzun süredir ve hiç hamile bile kalamdık
inşaallahh en kısa zaman da allahım nasip eder isteyen kullarına

Aaaa hiç beğenmem mi ) ben normalde gayet gevezeyimdir ama sanal da ifade edemiyorum kendimi :))

Hahaha nerden anladınn,evet açıktım

ifadee et bakım kendiniii biliorum bu saatt oldumu acıkıoruz bizz
sen doktora ne zaman gidecektin canım :26::26:

çekinme cnm aaa yabancımıyız ... din kardesıyız hepımız ..:. :))
Hepimizzz kardeşizzzzz :))değilsiniz tabi ki.. Muckk
ifadee et bakım kendiniii biliorum bu saatt oldumu acıkıoruz bizz
sen doktora ne zaman gidecektin canım :26::26:
İyi ifade ederim kendimi bilirsin :)))))) adete 6-7 gün kaldı, yine 3. günü gidecem..bisey olacağı yok ama gidiyorum işte...

İyi ifade ederim kendimi bilirsin :)))))) adete 6-7 gün kaldı, yine 3. günü gidecem..bisey olacağı yok ama gidiyorum işte...

cnmmm sen soğan kürüne basladın mı bakıyım ..yumurtalıklarda bı buyume probleımıı falan yok demı....

biliriim biliriimm:))))
olsun ben 2 sene gitttim gelediimm ya bide sen gitt gel inşaaallaahh sifa olurr

huhuuu huhuuuu orda mısnızz

burdayımmm burdayımm

siz ne tatlı hanımlarsınz öyle takip ediyorum arada sizi..inşallah ALLAAHım sesinizi duyar gönülden isteyin herşey olur okuruna bırakın rahat olun yelinizden geleni yapın gerisini bırakın inş..ço kdua ettim bende doğum yaparken sizlere..tamam çok güzel duygu anne olmak yaşamak..faka şöyle biraz sizi korkutayım zor yani uykuların kaçsın sürekli onla ilgilenmek 2 saattte 1 karnını doyur ilgilen gül,ayy bide nükleer bombadan beetr bi kaka yaparlarr sorma :) onu değiş..bide büyüyecekelr sorunlarıyla ilgilen ALLAH sizede versin inşallah da görün ohhh

tşk ederiz ...cnm
sizlerin bu sekıl güzel dualarda bulundugunuzu bılmek ii gelıyor bıze.. Allah razı olsun hepınızden ...aminnn inşallah kaka uykusuzluk ne varsa ..rabbim hayırlısını kılarak nasıp etsn

cnmmm sen soğan kürüne basladın mı bakıyım ..yumurtalıklarda bı buyume probleımıı falan yok demı....
Yok bi daha ki ay başlıycam..var canım ilaçla anca büyüyor o da 1 tane (
yaa sormaa sazan gibi atladım hemenn
Hahahaaa :))))))
Amin inşallah Rabbim tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürür inşallah..kaç yıldır uyuyorum.birazda uykusuz kalırım canım ne olacak :)))

ami,nnnnnnnnnnnn canımm inşaaallllaaahhh
amaaa suann ne soylersen soyleee bizi yıldıranmazsınn uyumasın sabahaa kadar bende uyumayıp bıkmadann
ilgilenmeyii cok istiyorummm ayyy altını nasıl alırımm bak bilemiom kiii cok migdem bulanır benimm

cnımm bal çörek otu tarcını denedın mı denemedıysen deneyen bırı olarak tavsıye ederım buyutuyo yumurtalıkları klomenle bırlıkte kullanabılırsın sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…