Tam on aydir deniyorum artik psikoloji kalmadi zaten de şöyle bize var ben evliliğin ilk aylarında hamile kaldim ve istemeyerek aldirmak zorunda kaldim odonem kyrtaja kadar kasintidan herryerimi kanatio oluodum kürtaj olduğum gün bitti tüm kasinti aradan 4 sene geçti korunmayi biraktim 9 aydir herrrryolu deneyerek hamile kalmaya calisiom ve son ucdort gündür gene kasiniom reglimede 4 gün var korkudan testte yapamiom ya değilse ya o nalet tek çizgi cikarsa DİE oyuzden bole kasinti belirtisi okan varmi DİE soruom
İyiyim canım çok şükür..evet kızlar yok henüz
Yemek tarifleri bakıyordum)
evet neslim biraz öyle...adım gibi geceleri daha çok seviyorum
İyiyim canım çok şükür..evet kızlar yok henüz
Yemek tarifleri bakıyordum)
evet neslim biraz öyle...adım gibi geceleri daha çok seviyorum
kasıntıyı ben ilk defa duydum hayırlısı belkide ilk hamileligin gibi sende bunu yasıyorsundur 4 gün hayırlısı olsun inşaallahh
Aaaa hiç beğenmem miama yavru kuş böyle olmuyor ki konusmuyorsun hiç sen bizi begenmıyon mu yoksammm :)
Hahaha nerden anladınn,evet açıktımbu saattee acıktın bakım sen ne yemeklerii bakıorsun
Aaaa hiç beğenmem mi) ben normalde gayet gevezeyimdir ama sanal da ifade edemiyorum kendimi :))
Hahaha nerden anladınn,evet açıktım
Saol canim hayirlisi inşallah rabim nasibeyler saglikli sihhatli bir evlat bana ve isteyen herkese
Aaaa hiç beğenmem mi) ben normalde gayet gevezeyimdir ama sanal da ifade edemiyorum kendimi :))
Hahaha nerden anladınn,evet açıktım
Hepimizzz kardeşizzzzz :))değilsiniz tabi ki.. Muckkçekinme cnm aaa yabancımıyız ... din kardesıyız hepımız ..:. :))
İyi ifade ederim kendimi bilirsin :)))))) adete 6-7 gün kaldı, yine 3. günü gidecem..bisey olacağı yok ama gidiyorum işte...ifadee et bakım kendiniii biliorum bu saatt oldumu acıkıoruz bizz
sen doktora ne zaman gidecektin canım :26::26:
Hepimizzz kardeşizzzzz :))değilsiniz tabi ki.. Muckk
İyi ifade ederim kendimi bilirsin :)))))) adete 6-7 gün kaldı, yine 3. günü gidecem..bisey olacağı yok ama gidiyorum işte...
Hepimizzz kardeşizzzzz :))değilsiniz tabi ki.. Muckk
İyi ifade ederim kendimi bilirsin :)))))) adete 6-7 gün kaldı, yine 3. günü gidecem..bisey olacağı yok ama gidiyorum işte...
huhuuu huhuuuu orda mısnızz
whaatshapp susmuyor arkadas bugünn
neden kiii ne olduuuuu gecen seneler bu zamanlarda yıne böle bısey olmustu yalanmıs cnm ole seyler gönderme kımseye:))
siz ne tatlı hanımlarsınz öyle takip ediyorum arada sizi..inşallah ALLAAHım sesinizi duyar gönülden isteyin herşey olur okuruna bırakın rahat olun yelinizden geleni yapın gerisini bırakın inş..ço kdua ettim bende doğum yaparken sizlere..tamam çok güzel duygu anne olmak yaşamak..faka şöyle biraz sizi korkutayım zor yani uykuların kaçsın sürekli onla ilgilenmek 2 saattte 1 karnını doyur ilgilen gül,ayy bide nükleer bombadan beetr bi kaka yaparlarr sorma :) onu değiş..bide büyüyecekelr sorunlarıyla ilgilen ALLAH sizede versin inşallah da görün ohhh
Yok bi daha ki ay başlıycam..var canım ilaçla anca büyüyor o da 1 tanecnmmm sen soğan kürüne basladın mı bakıyım ..yumurtalıklarda bı buyume probleımıı falan yok demı....
Hahahaaa :))))))yaa sormaa sazan gibi atladım hemenn
Amin inşallah Rabbim tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürür inşallah..kaç yıldır uyuyorum.birazda uykusuz kalırım canım ne olacak :)))siz ne tatlı hanımlarsınz öyle takip ediyorum arada sizi..inşallah ALLAAHım sesinizi duyar gönülden isteyin herşey olur okuruna bırakın rahat olun yelinizden geleni yapın gerisini bırakın inş..ço kdua ettim bende doğum yaparken sizlere..tamam çok güzel duygu anne olmak yaşamak..faka şöyle biraz sizi korkutayım zor yani uykuların kaçsın sürekli onla ilgilenmek 2 saattte 1 karnını doyur ilgilen gül,ayy bide nükleer bombadan beetr bi kaka yaparlarr sorma :) onu değiş..bide büyüyecekelr sorunlarıyla ilgilen ALLAH sizede versin inşallah da görün ohhh
siz ne tatlı hanımlarsınz öyle takip ediyorum arada sizi..inşallah ALLAAHım sesinizi duyar gönülden isteyin herşey olur okuruna bırakın rahat olun yelinizden geleni yapın gerisini bırakın inş..ço kdua ettim bende doğum yaparken sizlere..tamam çok güzel duygu anne olmak yaşamak..faka şöyle biraz sizi korkutayım zor yani uykuların kaçsın sürekli onla ilgilenmek 2 saattte 1 karnını doyur ilgilen gül,ayy bide nükleer bombadan beetr bi kaka yaparlarr sorma :) onu değiş..bide büyüyecekelr sorunlarıyla ilgilen ALLAH sizede versin inşallah da görün ohhh
Yok bi daha ki ay başlıycam..var canım ilaçla anca büyüyor o da 1 tane(
Hahahaaa :))))))
Amin inşallah Rabbim tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürür inşallah..kaç yıldır uyuyorum.birazda uykusuz kalırım canım ne olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?