O adam kadar olamadım.. 😔😔😔😔😔😭😭😭

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
İçimi dökmek , sohbet etmek istedim biraz kısa yazmaya çalışacağım uzun yazınca okunmaz diye ... bana tavsiye verirseniz çok sevinirim. Daha önce ailemle ilgili problemlerimi anlatan bir konu açtım . Çözüm yolu aramak ve nasıl olacak diye düşnmek oldukça yorucu.Yalnızken Bağırarak ağlayarak rahatlıyorum şimdilik. İçimde durdukça biryerlerim ağrıyor. Annem hakaret ve küfür dolu bir ınsan görüştüğü adam var dünyasında. O adama gösterdiği değerin birazı bile yokkk.. .aşağılamaktan başka bişey bilmez . Bu yaşından sonra keyfine bakması, birisiyle birşeyler yaşaması beni ilgilendirmiyor ancak bu kadar aşağılayıp hala ona muhtaç olduğumu düşünmem sinir bozucu. Babamda çıkarıp cebinden tek kuruş vermeyecek bir insan . Aklı fikri uygunsuz şeyler izlemek , annemi geri kazanmaya çalışmak. Boşuna uğraşıyor . Bırakıp gidecek. Bende başımın çaresine bakmaya çalışıyorum. Babam yaşanmayacak bi insan.Farklı bir şehirde bir yurtta yatılı olarak aşçılık yapacağım, aşçılık belgem var . Ailemin bemde bıraktığı izleri nasıl bırakıp kendime yeni bir hayat kuracağım. Ağlama krizlerim ne zaman dinecek. Evlenirken buda benim ailem diye nasıl tanıştıracağım. 1 ay kaldı gitmeme bu 1 ay nasıl geçecek. Dayanmak çok zor.

Nişanı sevmediğim halde atmamamı çok istedi, beni istemedği içinmiş meğer . Ya onun iyiliğimi istediğini düşünüp sevmediğim birisiyle başına kalacağım dediği halde evlenseydim, Allah korumuş başka açıklaması yok.benim yerimde olsnaız ne yapardınız

Birisi bir derdim var olarak açarsan daha çok yardımcı olurlar dedi . Yasak bişey mi yapıyorum yeni katıldım

Yolunuza bakacaksınız başka çaresi yok, farzedin öldüler , tek başıma bu hayatla nasıl başedebilirim onun yollarını arayacak ve sonunda bulacaksınız.

Biraz zor ve yorucu bir süreç ama sonunda kazanan siz olacaksınız.

Ağlayıp sızlanmayla olacak iş değil, dramatikleştirmeden hayatınızın iplerini elinize alın bir an önce , şu an sizin hayatınızda duygusallığa yer yok.

Nişanı attınız değil mi ? Sakın istemediginiz biriyle evlenmeyin.

Seçtiğiniz işte çok iyi, boylenbir baslangicla hayat kurarsınız yeniden. Mesleğiniz ilerlemeye çok müsait.

Unutun diyemem çok zor ailenin bıraktığı yaraları kapatmak ama yükselmeye bakın.

Gerçekten adam gibi adam çıkmadan da sakin sığınıp evlenmeyin.

Maddi olarak biraz dogrulunca terapi alırsınız. Zaman icerisinde bütün yaralarımızı bir bir kapatirsiniz inşallah.

İnşaAllah . Yardımcısı olduğum aşçı sen gel ben sana her hususta yardımcı olurum dedi. Çok iyi bir teyze. Kızım gibi olursun diyor. Annemin çok kçüklükten komşusuymuş annemi sevmez ama beni sahipleniyor. Farklı bir şehir. İnşaAllah güzel olur

Evet attım nişanı

Kesinlikle psikoterapi desteği alın ailenin açtığı yaralar derin olur. Tek başınıza halledemezsiniz. Anne babamızı biz seçmiyoruz bunun içn üzülmeyin ve utanmayın lütfen sizin yaptığınız bir yanlış yok! Ama evleneceğiniz insanla şöyle bi tanıştırır geçersiniz o da insan evladıysa üzerinde durmaz ailenizin tuhaf davranışlarının. Ama psikoterapi çok önemli ihmal etmeyin belki ilaç desteği de verirler daha kolay atlatırsınız yaşadıklarınızı. Çok sevgiler...

Bir an önce bu 1 ay dolsun diye bakıyorum, sonra yeni 1 sayfa inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…