Canım aynı konuyu yine açtın. Diğer konuna cevaplar geliyordu. Ordan devam et istersen.Sende yaşadın mı , atlatabildinmi
Evet attım nişanıNişanı attınız değil mi ? Sakın istemediginiz biriyle evlenmeyin.
Seçtiğiniz işte çok iyi, boylenbir baslangicla hayat kurarsınız yeniden. Mesleğiniz ilerlemeye çok müsait.
Unutun diyemem çok zor ailenin bıraktığı yaraları kapatmak ama yükselmeye bakın.
Gerçekten adam gibi adam çıkmadan da sakin sığınıp evlenmeyin.
Maddi olarak biraz dogrulunca terapi alırsınız. Zaman icerisinde bütün yaralarımızı bir bir kapatirsiniz inşallah.
Kesinlikle psikoterapi desteği alın ailenin açtığı yaralar derin olur. Tek başınıza halledemezsiniz. Anne babamızı biz seçmiyoruz bunun içn üzülmeyin ve utanmayın lütfen sizin yaptığınız bir yanlış yok! Ama evleneceğiniz insanla şöyle bi tanıştırır geçersiniz o da insan evladıysa üzerinde durmaz ailenizin tuhaf davranışlarının. Ama psikoterapi çok önemli ihmal etmeyin belki ilaç desteği de verirler daha kolay atlatırsınız yaşadıklarınızı. Çok sevgiler...
Allah karşınıza bundan sonra iyi insanları çıkarsın inşallah! Her şey gönlünüzce olsun!Bir an önce bu 1 ay dolsun diye bakıyorum, sonra yeni 1 sayfa inşaAllah
Neden 1 ay dolsunBir an önce bu 1 ay dolsun diye bakıyorum, sonra yeni 1 sayfa inşaAllah
Eylülde başlayacağım aşçılık içinNeden 1 ay dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?