O.24 AMH VE ÇİKOLATA KİSTİ

nezhu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
92
49
3
Sağ overda 4 cm cikolata kisti var. Amh değeri 0.24. Şiddetli ağrılarım oluyor. Kabızlık karın ağrısı vs. 3 aydır her regl dönemi hastanede yatıyorum antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.etlik sehir hastanesinde Tüp bebek dediler ameliyat yapmalıyım rezerv duser dediler. Düşük amh ya rağmen ameliyat olup tüp bebek deneyen var mi çok mu düşüyor amh. Hiç çocuğum yok bu arada.

Canım benim de amh 0.2 FSH 12 ve çikolata kistim var 9 cm ve minik bir miyom. Ameliyat olmadan önce tüp bebek başla ve havuz yöntemi yaptır dondur yumurtaları. Çıkacak yumurta sayısına göre doktorun kisti baskılayıcı ilaçlar verebilir değer düşer. Ameliyat ile değer çok çok düşüyor sen yumurtaları topla gerekirse sonra ameliyat ol iyi bir yerde ol ben ameliyat gerek kalırsa istanbulda instegram üzerinden takip et çikolatakisti_endometriozis hesabı var. O doktorda yaptırmak istiyorum. Eğer İstanbul'da isen ilk önce git bu doktora alanında iyi bir doktor. Ama tavsiyem çünkü aynı durumdayız ilk önce yumurtalarını toplat birkaç ay benim bu ay bir yumurtam oluştu ignelere rağmen. Onu Perşembe alacaklar gelişir mi bilmem gelişirse dondurma yapılacak bir ay baskılama yapılacak kist için sonra tekrar yumurta toplama böyle bir süre devam edecek

Umarım hayırlısıyla kolaylıkla geçer sürecin dua edicem senin için de bugün iğneleri başladılar. Umarım o agrı bu süreçte gelmez.agri kesici bile içme diyorlar. Umarım bu ay hastaneye yatacak hale gelmem..Güzellikler seninle olsun yorumun için bilgiler için cok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…