nvisalign (Grnmez Di telleri) Hakknda bilgisi olan?

benim ortodontistim gerçekten ben öğrenci olduğum için elinden gelen herşeyi yaptı. fiyat konusunda, süreçte vs. yani bana çok yardım etti. kendisi ayrıca bağcılardaki şubede de çalışıyor. kesinlikle onunla da konuş.elinden gelen tüm yardımı yapacağını düşünüyorum

İlke beyden bahsediyorsun o zaman, evet onunla burda çalıştığı poliklinikte konuştum, bize yakın bir poliklinikte haftanın 3 günü akşam çalışıyor. gerçekten çok beğendim bana da senin söylediğin fiyatı verdi evet. anlaşamadığımız nokta ben sadece üst istiyordum , O kesinlikle sadece üste takmam prensip olarak dedi doğru bulmuyorum dedi. Şimdi lamine ile üst ön dört dişimi düşünüyorum belki o konu için giderim hospitadent e.

para için altıda yaptırmak istediğini düşünüyorsan kesinlikle hemen karar verme. çünkü para için yapsaydı benden 16.000 kazanabilirdi. ama elinden gelen herşeyi yaparak boşluklarımı bir şekilde kendi dişlerimle kapattı.implanta gerek kalmadı. eğer o söylüyorsa ben güvenirim.

kuzenimde aynı problemden gitti. çünkü diş etlerindeki problemden dolayı dişler öne gidiyor ve bunun sonucunda da dişlerin ortası açıldı. ilk akla tel tedavisi geldi. neyse araştırdı falan, diş eti tedavisinden sonra da tel tedavisine geçecekti. fakat diş eti tedavisi onda hiç bir işe yaramadı. o yüzden şuan tel işini askıya aldı.

Yok aslında diş köklerimde resorbsiyon (erime) varmış.

Tedavimi riskli görüyorlar.

Bİlmiyorum ne olur bundan sonra ..

Çok geçmiş olsun umarım bir şekilde hallolur,istediğiniz gibi dişlere kavuşursunuz.Bende de birçok sorun var.Bu resorbsiyon nasıl oluyor biz farkedebilir miyiz? Diş köklerim gözükmeye başladı diş eti çekilmesi diye düşünüyorum ama diş köklerimde erime mi var acaba benim de?

SAnmıyorum tatlım çok sık olan bişi değil ama hissedilir bi sallanma varmı dişlerinde, bir de sebepsiz sızlama gibi şeyler..

Öyle bişi varsa bi panoromik film çektirmeni öneririm. Orda belli olur zaten. Dİş köklerin sivri bir kazık gibi olması gerekirken olduğundan kısa ve yuvarlak ir görünüm arzediyor..

Umarım yoktur, diş eti çekilmesi daha farklı bir konu onu pek bilemiycem.

Sağlıcakla kal öptm..

Panoramik röntgenim var elimde,baktım şimdi söylediğin gibi sivri benim diş köklerim,büyük ihtimal çekilme var bende.Bilmiyordum böyle bir hastalık olduğunu.İnşallah bir şekilde çözüm bulurlar.İnsan sağlıklı,dümdüz dişlerle doyasıya gülümsemek istiyor.Biz de bu şekilde güleriz inşallah biran evvel..

DENT SUADİYE Diş Kliniği canım Bağdat Caddesinde Dr. Ahmet PINAR Ortodonti Uzmanı, invisalign tedavisi 5000 dolar civarında, yamukluğa göre çok az iniyor veya çıkıyor

ya canım bende yaptrmayı düşünüyorum 11 ay sonra düğünüm var ama bu yöntem cok pahalı ya ve benım sadece ama sadece 1 dişimde cok hafif eğrilik var, sadece 1 diş için yapıp fiyatı ındırebiliyorları mI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…