arkadaşlar şimdi eczanemden bir mesaj aldım:bir ay boyunca nüxe ürünlerinin tümünde 3 al 2 öde kampanyası başlamış.ben serumunun numunesini kullanıyorum beğeniyorum fakat çok pahalı.göz kenarı ve toniğindende çok memnunum .ihtiyaccı olanlara tavsiye ederim.
arkadaşlar şimdi eczanemden bir mesaj aldım:bir ay boyunca nüxe ürünlerinin tümünde 3 al 2 öde kampanyası başlamış.ben serumunun numunesini kullanıyorum beğeniyorum fakat çok pahalı.göz kenarı ve toniğindende çok memnunum .ihtiyaccı olanlara tavsiye ederim.
ben yağını ve serumunu eczaneden eşantiyon almıştım serumdan baya verdi sağolsun serumu gerçekten güzel ama çok pahalı yağda uygun ama ben almadım çünkü mecit efendiden argan yağı aldım onu kullanacağğım inşaallah.temizleme jelini aldım fakat nedense benim cildime bir tek vichy nin temizleme jeli iyi geliyor.kardeşimede vichy köpük aldım oda gözünün kenarında devamlı sıktığı ve yeniden olan siyah noktasının kaybolduğunu söyledi.nemlendiricim vichy ve memnunum.fakat yazdan dolayı güneş koruyucu ve tonik yeterli geliyor kullanmıyorum.kışın cildim çok kurumuştu ve la roche kullanmıştım ondanda memnun kaldım tavsiye eederim...