Bebek Beslenmesi nutrıgen cocuk gelisim surubu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

evinda76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
100
1
96
43
İzmir
Arkadaslar oglum 1 yasına gırdı kılosu ve boyu yasıtlarına gore gerıde kalmıs bu durum benı bıraz uzuyo bende sız deneyımlı annelerden bılgı almak istedimiNutrıgen cocuk gelısım surubunu kullananınız varmı ben boy ve kılosu icin kullanmak ıstıyorum ama karar veremedım.sımdıden tesekkurler...

arkadaşım benim kzımda boyu kilosu düşük bize multitabs vitamin verdi kullanıyoruz bakalım nasıl olcak

bazı eczacılar ilaç tavsiye etmeyi çok sever..
bence kendi doktorunuza danışmadan vermeyin kesinlikle..
bunun yerine arısütü keçiboynuzu pekmezi gibi takviyeler kullanmanız bence daha mantıklı olur..
tabii yine kesinlikle doktoruna danışarak..

bizde de öyle bir sorun var ama öncelikle keçiboynuzu pekmeziyle başladık kahvaltıda onu kullanıyoruz bazen de sulandırıp veriyorum 2/3 kaşık tavsiye ederim ama dr ne der onu bilemem bizim dr sorun yok illa şiman olacak değil dedi ailede şişman insan da yok genetiktir dedi. ( gerçi şu an ben şişmanlık sınırlarını aştım ama sanırım oğlum babaya benziyor)

yaklasık bir ay boyunca keciboynuzu pekmezi verdim pek faydasını göremedim bıde pekmez verdigim gün istahı kapanıyordu ne vesem yemıyordu yedıklerınıde cıkarıyordu.Bende su vitamın surupları belkı ıs yarar belkı kulananınz vardır dıye bu konuyu actım ama sanırım kullanan kımse yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…