Marka hakkında bilgim yok ama eger masa bası calısmıyorsan 12 gun az bile gelıyor.Merhaba , 6 yıl önce büyük heyecanla yaptırmış olduğum meme protezimde revizyona gidiyorum. 6 yıl boyınca hiçbir sorun yaşamamıştım ancak; bu sene sol göğsümde büyüme aşağı doğru düşüklük meme şekil bozukluğu yaşadım. Doktorumun yönlendirmesi ile mr ve ultrasyona girdim. Sonuç meme portezimde yırtılma olmuş. ): 25 Kasımda yeniden yeni implant takılacak. Bu sefer polytech marka takılacak. En son 415 cc kas altı yuvarlak implant takılmıştı, bu sefer en az 450 cc istiyorum.
Polytech marka taktıranlar bu gibi sorun yaşadı mı acaba?
İkinci amaliyat zor mu geçer?
ilk amaliyatım koltuk altıydı ancak şimdi meme altı olucam, iz kalır mı çok):
İş yerinden 12 günlük izin aldım . Umarım hemencicik iyileşir iş yerine çaktırmadan işime dönerim. Bu amaliyatı kimsenin duymasını istemiyorum. Umarım her şey yolunda gider
Polytech markaya sizi iten neyi merak ettim çünkü mentor ve motiva aslında hep en iyisidirMerhaba , 6 yıl önce büyük heyecanla yaptırmış olduğum meme protezimde revizyona gidiyorum. 6 yıl boyınca hiçbir sorun yaşamamıştım ancak; bu sene sol göğsümde büyüme aşağı doğru düşüklük meme şekil bozukluğu yaşadım. Doktorumun yönlendirmesi ile mr ve ultrasyona girdim. Sonuç meme portezimde yırtılma olmuş. ): 25 Kasımda yeniden yeni implant takılacak. Bu sefer polytech marka takılacak. En son 415 cc kas altı yuvarlak implant takılmıştı, bu sefer en az 450 cc istiyorum.
Polytech marka taktıranlar bu gibi sorun yaşadı mı acaba?
İkinci amaliyat zor mu geçer?
ilk amaliyatım koltuk altıydı ancak şimdi meme altı olucam, iz kalır mı çok):
İş yerinden 12 günlük izin aldım . Umarım hemencicik iyileşir iş yerine çaktırmadan işime dönerim. Bu amaliyatı kimsenin duymasını istemiyorum. Umarım her şey yolunda gider
Canım hala aynı şeyi yapıyorsun. Niye en iyisidir bir açıklar mısın? Daha önce açıklamadan başka konuda kaçtın. Açıkla da neden en iyisi onlarmış bilelim.Polytech markaya sizi iten neyi merak ettim çünkü mentor ve motiva aslında hep en iyisidir
Anladığım kadarıyla radarına girdim ve takip ediyorsun beni bu çok hoşuma gitti:)) Merak edip sormusum neden onu tercih ettiğini insanların fikrini de mi soramıyorum sorryCanım hala aynı şeyi yapıyorsun. Niye en iyisidir bir açıklar mısın? Daha önce açıklamadan başka konuda kaçtın. Açıkla da neden en iyisi onlarmış bilelim.
Radarımda değilsin canım, denk geliyorsun. Sorabilirsin elbet. Ama mesajını bir daha oku. Orada sadece soru yok. Her hangi bir dayanağı olmadan insanları yanlış yönlendiriyorsun. Kime göre neye göre en iyi? Fiyatı mı en iyi? Daha az kapsül kontraktürü mü yapıyor? Daha az yırtılma oranları mı var? Garanti şartları mı daha iyi? Nesi iyi diğerlerine göre. Lütfen kaynağı ile söyle bilelim.Anladığım kadarıyla radarına girdim ve takip ediyorsun beni bu çok hoşuma gitti:)) Merak edip sormusum neden onu tercih ettiğini insanların fikrini de mi soramıyorum sorry
Yırtılan nutrella idi . Şimdi polyteck takıldı 450 ccYırtılan protezin markası neydi? Meme altında az da olsa iz kalıyor bunun için kremler var tabi. O izi silikleştiriyor
Yırtılan protezin markası neydi? Meme altında az da olsa iz kalıyor bunun için kremler var tabi. O izi silikleştiriyor
Öasa başı iş malesef ama iyi hissetmezsem rapor alırımMarka hakkında bilgim yok ama eger masa bası calısmıyorsan 12 gun az bile gelıyor.
Alman markası ve doktorum onu önerdi. Dün polyteck takıldı. 450 cc amaliyatım çok güzel geçti şimdi 2. Günümdeyim çok az ağrılarım varPolytech markaya sizi iten neyi merak ettim çünkü mentor ve motiva aslında hep en iyisidir
Çok geçmiş olsun canım umarım çok memnun kalırsın çabucak toparlarsınAlman markası ve doktorum onu önerdi. Dün polyteck takıldı. 450 cc amaliyatım çok güzel geçti şimdi 2. Günümdeyim çok az ağrılarım var
Cevap yazdım yorum olarak gitti bakabilirsinşzDoktorunuz kimdi neden sessiz yırtılma olmuş birde 6 yıl sonra nasıl farkettiniz bu yırtılmayı bende yaptırmak istiyorum lütfen bana doktor ve marka konusunda yardımcı olunuz