• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NUTEZ'in 4 tly aldığı stickersler:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi nutez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
arkadaşlar bugün aldım bunları set halinde 4 er tly ve evimde heleki banyomda acayip değişim oldu.resimler tlfn ile çekildi kusurabakmayınız..

mutfak buzdolabı ve bulaşık makinesine eklediklerim ve musluk önü...

çok güzeller özelikle banyodakileri çok beğendim

keşkem benim kabinimin üstüde böyle süslü olsaydı

Banyoda klozet ve küvetteki stikerler çok hoş durmuş:asigim:

bizim pazardada vardı bu hafta 2.5 tl idi...vaktim yoktu pek inceleyemedim bu hafta göz atarım..seninkiler gayet hoş olmuş özellikle banyo..

ay ayy banyondakiler ne kadar cici olmuş ben kelebeklilerden düşünüyordum banyoya ama bunlarda çok güzel olmuş.mutfak evyesinin üstündekide çok hoş olmuş

süngerle hafif silmede cıkmaz aslında haklısında banyo gibi yerler hijyen acısından sık sık ovularak camasır suyu vs..ile temizlik gerektirir o yüzden özellikle banyo için sormustum :uhm:

gerci benim evde silmeyede gerek yok afacanlar 2 dkkada tırnaklarıyla söker bunları delikafadulden :roflol:

nutez canm izmirde nerden aldın acaba bunları?
çok hoş olmuşlar bu arada güle güle kullan...a.s.

kkgm cim.koçtaştan aldım ,duvar kağıtları bölümünde asılı duruyorlar..sorsan hemen gösterirler..

kkgm cim.koçtaştan aldım ,duvar kağıtları bölümünde asılı duruyorlar..sorsan hemen gösterirler..

pazar ordaydımm ama aklıma gelmedi kiii hiç?:umursamaz:
bi dahaki gidişimde bakarm canımm çok saol yanıtladığın için...opuyorumnanaktan

bugun Bostanlı pazarına gıttım 2 tl ıdı ,heryerde çeşit çeşit vardı ..

cok guzel olmuşllar senınkılerde ..

kızlar çok hoş bunlar ben koçtaşın sayfasından bulmaya çalıştım fakat 25,54 tl arası :( benim bir isteğim olacak ben bana bu tarz şeyler bulup gönderebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim ben banka veya ptt ödemesini gönderirim sizde alıp kargoyla gönderirmisiniz:)

güzel amaa çokk yere yapıştırmışsınızz canımm az olsaydıı dahaa iyii olurduu sankii

banyodakiler çok harika durmuş ama mutfaktaki özellikle buzdolabı ve bulaşık makinesindekiler hoşuma gitmedi.:((

Back
X