Nutella gerginliği

ya bunları hiç almamak lazım aslında da işte çocukara çeşit olsun diye alınıyor illaki

aklıma yine bu caps geldi:KK70::KK70::KK70::KK70:Eki Görüntüle 1559144
ay bu teyzenin yüzünden içim disim yumurta olacak günde bin tane yumurta serbest ama nutella değil ühüü :KK43: kadının tek önerdiği tatlı kuru kayısı içine ceviz :mad:

çünkü bizdeki nutella ile oradaki nutella aynı değil :KK53: o yüzden yurtdışına gidecek olanlardan parfüm değil nutella isteyin hatunlar :KK53:

Ama şişiren bizim burdaki kızlar. Nutellam canım cicimli foto paylasanda bizim kızlar. Demekki onların nutella aşkını gorup eksik kalmayım tumblr kızı imajımı bozmayım niyetindeler :KK53:

palmiye yagı olmadan yapamıyorlar mı ya şimdi kıçı kırık sarelle için koca agaç mı kesiliyor töbe ya zıkkım yeyin diyesim geldi zaten yemiyorum iyice nefret ettim.

tabiiki torku alırım alacağım zaman,yerli malı tüketmeliyiz değilmi
yavru.öyle bir çıkış yaptılarki alkışlamamak elde değil sarelleyi çok severim torkuyuda alıyorum bayağıdır..ben çok beğendimm peynirini hiç denedinmii bayıldım benn.. helal olsun valla ..

Palmiye yağı sanki nutellada kullanılıyor bir tek. Bakın yediğiniz çikolataların bisküvilerin içeriğine hepsinde vae hemen hemen.

Bürün markaları denedim, hepsi ayrı güzel ama nutellanın yerini tutmuyorlar malesef. Daha türkiyede yokken her yaz teyzemlerin gelmesini, bir yıl yetecek kadar nutella stoğu getirmesini dört gözle beklerdim. O zamanlar sosyal medya yoktu malumunuz. Nutella hepsine fark atar.

Bu arada torku ürünleri almaya gayret ediyorum çoğu zaman ama o kakaolu fındık kreması ne öyle allah aşkına. Bildiğin tahin pekmez o krema falan değil.

X