- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
wafıl hiç yemedim onda 500 kaolri vardırNutella hariç çikilata yemem hatta waffle yemeden sorarım nutellası yoksa kalkarım o mekandan hiç bir çikilata yanına yaklaşamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wafıl hiç yemedim onda 500 kaolri vardırNutella hariç çikilata yemem hatta waffle yemeden sorarım nutellası yoksa kalkarım o mekandan hiç bir çikilata yanına yaklaşamaz
Torku yeyin bacılarım halis muhlis konya markası torkusu anladınız siz onu
ay bu teyzenin yüzünden içim disim yumurta olacak günde bin tane yumurta serbest ama nutella değil ühüü kadının tek önerdiği tatlı kuru kayısı içine cevizya bunları hiç almamak lazım aslında da işte çocukara çeşit olsun diye alınıyor illaki
aklıma yine bu caps geldiEki Görüntüle 1559144
Hep sosyal medya sayesinde bu kadar şişirildi bu nutella hiçte öyle ahım şahım bir lezzeti yok.
Sizi gidi tumblr kızları.
Katılıyorum :)çünkü bizdeki nutella ile oradaki nutella aynı değil o yüzden yurtdışına gidecek olanlardan parfüm değil nutella isteyin hatunlar
çünkü bizdeki nutella ile oradaki nutella aynı değil o yüzden yurtdışına gidecek olanlardan parfüm değil nutella isteyin hatunlar
Ozaman çok şey kaçırıyosun dostum helede çıtır wafflewafıl hiç yemedim onda 500 kaolri vardır
palmiye yagı olmadan yapamıyorlar mı ya şimdi kıçı kırık sarelle için koca agaç mı kesiliyor töbe ya zıkkım yeyin diyesim geldi zaten yemiyorum iyice nefret ettim.
ya bunları hiç almamak lazım aslında da işte çocukara çeşit olsun diye alınıyor illaki
aklıma yine bu caps geldiEki Görüntüle 1559144
EVET SARELLE VE TORKU ARKADAŞLARR.. TADLARI ENFESS..vallahi bizm oğlan sarelle varken başka şeylerden yemek istemiyor,şu aralar almıyorum
tabiiki torku alırım alacağım zaman,yerli malı tüketmeliyiz değilmiEVET SARELLE VE TORKU ARKADAŞLARR.. TADLARI ENFESS..
yavru.öyle bir çıkış yaptılarki alkışlamamak elde değil sarelleyi çok severim torkuyuda alıyorum bayağıdır..ben çok beğendimm peynirini hiç denedinmii bayıldım benn.. helal olsun valla ..tabiiki torku alırım alacağım zaman,yerli malı tüketmeliyiz değilmi
muhakkak dene çok güzel bir tadı var nestle neymiş diyeceksinn ..kii ülker çokokkrem bile yetişemez ona.Üff hepsini ayrı seviyorum ben ama . Ülker Gold da güzel,Nutella ayrı bir güzel. Şimdi son gözdem Nestle. Hiç denemedim şu Torku'yu bi ara deneyim