Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Ay canıım :)

Şimdi yalnız şöyle bir durum var;
çiçekli pantolon ayrıltıdı
mavi ve pembe pantolon kuzenimin, yani onlar için takas seçeneğim yok eğer satabilirsem parasını ona vereceğim
baska bir şey yok muu onları değiştirsen bunlar yerine..

ama ben özellikle o 3 pantolonu begenmiştiim

Mavi süet çizme- ilk sayfada ekliydi ancak ayağımda da görmeniz açısından ekledim 3 şekilde kullanılabilir resimlerde görüldüğü gibi.
Abercrombie&Fitch çakma çanta- yazısından anlaşılacağı üzere- başka hiçbir yerinde yırtık vs yok büüyk ve kullanışlı bir çanta, 10 tlden vericem.
Kahverengi deri çizme, hakiki deridir, 3 şekildekulanılabilir resımlerde gordugunuz uzere, çok şık, kaçırmayın.
Bambi ayakkabı, 2 kere anca giydim, çok beğenerek almıştım ama gözüm şimdi başka modellerde, uygun şekilde kombinleyemiyorum bu ayakkabıyı. 20 tl.
Orjinal Adidas minik sırt çantası, 30 tl. hiçbir deformesi yok.
Yağmur çizmem , sayılı giydim, deseni falan çok hoş, hiçbir deformasyonu yok, 15 tl. Flo'dan aldım.
Hardal sarısı botum, kullandım,çok sıcak tutar, 15 tlden vericem.
El örgüsü ressam model bereler, yeşil ve pembe, tanesi 3 tl..

Son düzenleme:
Ayak bileğim kırıldı ameliyatlı kalıbı nasıl rahat mı benim ayagım 38.5 bu sebepten biraz tombik.. tarzınız ı takip ediyorum alışverişlerimiz olacak indirim yaparsanız sevinirim alıcıyım:)

Pattywoman

Merhaba:) Ah çok geçmiş olsun ..
Benim ayağım da 37-38 arası mesela 38 giydiğimde oluyor, çizmeyi sizin için tekrar giydim uç kısımda 1 cm kadar boşluk var, isterseniz ayakkabı tabanını ölçüp de yazabilirim karşılaştırmış olursunuz, tabi ki toplu alımlarda indirim yapıyorum beklerimm :):)

Tamam 25 çok indirim olsun ama:)bana ayırırsanız bunu sevinirim c.tesi şehir dışına çıkıyorum haftaya döneceğim mahsur olur mu bilmem kargo PTT kargo teslim süresi nedir ödemeler nasıl yapılıyor ilk alışverişim cok sordum

Pattywoman

Okey 20 yapıyım o zaman :) ben de bu hafta yurda gideceğim, çarşamba geri döneceğim :) isterseniz yarın kargoya vereyim, haftaya alırsınız dönünce, kapıda ödeme olmuyor pttde artık, benim ptt hesabım var ben size kargoyu vereceğim size de o gün söylerim ptt hesabına parayı yatırırsınız ? olur mu ? isterseniz yarın veya c.tesi, ya da haftaya perşembe-cuma kargolayabilriim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…