Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Toplam 26 diyosun:) bu ara da markası ve ne kadar kullanılmış tlf giriyorum cok net görüntüleyeyorumda bi yandan da misafir hazırlığım var geç yazıyorum kusura bakmayın

Pattywoman

Toplam 26 diyosun:) bu ara da markası ve ne kadar kullanılmış tlf giriyorum cok net görüntüleyeyorumda bi yandan da misafir hazırlığım var geç yazıyorum kusura bakmayın

Pattywoman

Aynen :) serdar ayakkabidan aldim buranin cok unlu magazasidir. 80 tlye almistim 2 sene once falan

Tamamdir gordum :)) birazdan cikip pttye veriyorum kargoya kodu da soylerim size de dekontun resmini atarim isterseniz :))

canım elinde hangi parfümler kaldı.dün gratise gidip the balmın bb kremini denedim hoşuma gitmedi.ama parfümleriden incandess falan kokusunu biliyorum hangileri elinde

Satıştalarr buyrunn!

Çiçekli pantolon ve avon yuz temizleyici ayrıltıldı..

Collezione bluz ayrıltıldı, diğerleri satışta..

Adidas satıldı , converse satışta..

Mavi bluz ayrıltıldı, diğerleri satışta..

ikiside satışta..

Parfümler satıldı.. The balm bb krem satışta..

Parfumler ve adıdas-vans ayakkabılar satılmıstır.. Geri kalan her şey duruyorr!! Uygun fiyatlar/Kaçırmayınn !! Pazarlık yaparızz

$new (2).jpg $new (7).jpg $new (6).jpg $new (5).jpg $new (4).jpg $new (3).jpg $new (1).jpg $new (11).jpg $new (10).jpg $new (9).jpg $new (8).jpg $reebok.jpg

yeniler geldii.. Kaçırmayın..

Orjinal reebok çanta, hiçbir deformasyonu yoktur.. 30 tl
Koton marka sıcacıkk tutan sweatshirt, pamuk gibi yumuşacık cok severek almıstım ama genelde taytlarla güzel oluyor ben pek tayt tercih etmiyorum
79 tl gibi bir fiyata almıstım 30 tlden satıyorum..
Siyah deri bebek yaka gomlek..Çok şık, taytlarla falan çok hoş duruyor.. 15 tl..
Avon el kremi çok az kullanıldı 3 tl
Avon zambak kokulu el ve vücut kremi, 1-2 kere kullanıldı dopdolu.. kokusu müthiş. 5 tl
Xside marka kalpli triko, m beden, salaş bir duruşu var üstte 1-2 kere giyildi.. 15 tl
Sneakers o satmaya niyetim yoktu ama fiyatta anlaşabileceğim biri olursa satabilirim. Besiktasta özel tasarım bir magazadan almıstım.Hakiki deridir.
Xside marka mevsimlik trençkot.. 25 tl..
Çanta 5 tl..

Son düzenleme:
X