- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Mavi çiçekli olan değil mi? Eğer o ise duruyor
Talibim o zaman:) Sephora makyaj temizleyicinin ne kadarı dolu acaba? Uygun olursa onu da alabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavi çiçekli olan değil mi? Eğer o ise duruyor
Talibim o zaman:) Sephora makyaj temizleyicinin ne kadarı dolu acaba? Uygun olursa onu da alabilirim.
Hiç kullanılmadı diyebilirim dopdolu sadece 1 kere göz makyajımı temizledim o kadar :) Çantayı da hiç kullanmadım fırsat olmadı :) çanta 15 tl idi makyaj temizleyicisi de 10 ikisini 20 tl yapabilirim uygun mudur ? :)
Duruyor o çanta :) Büyük bir çantadır rahat kullanırsınız :) aynen biraz karışık sanırım aslında satıldıkça/takaslandıkça yazıyla bildiriyorum ama takip etmesi zor oluyor :) :)
canım benden de beğenirsen takas yapalım bir şeyler?
canım benden de beğenirsen takas yapalım bir şeyler?
Eki Görüntüle 1140440 Eki Görüntüle 1140441 Eki Görüntüle 1140442
Baktım sayfanıza bunları beğendim şortlar ve gomlek kac beden?, bir de beyaz mayo var ama göğüs kısmı destekli mi ve kaç beden? siz neler beğendiniz benden? :)
canım şortların bedenleri burada: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694933&page=3
gömlek de 38 beden,uyuyor mu sana? bende ona göre çantanın yanına bir şeylere bakayım. mayo da 38 beden canım,destekli değildi galiba,beden uyuyorsa detaylı foto gönderirim
Aiiy Şortlat 34-36 uyumlu sanırsam ben 38im şortlar kaldı yani.. Mayo da desteksizse olmaz Bir tek gömlek uygun o zaman bana şuanlık, elinizde ekleyeceğiniz başka şortlar, çantalar babet vs var mı?
yok canım,diğer konularıma da baktın mı? bende konu çok
Baktım, mavi mayo ve kırmızı bikiniyi çook beğendim ama satılmışlar..
tamam canım o zaman ben de sayfalarını dolaşmayı bırakayım,2 saattir dolaşıyorum,ancak 55 e gelebildim, beğendiğin olursa haberleşiriz o zaman canım
53.54.55 ve sonrasına baksaydınız keşkee hepsi oralarda güncellenenler falann
sondan başlayıp 55 e geldim