Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

bi de elinde kullanmak istemediğin parfümler varsa kullanılmışta olabilir adidas atletle takaslayabilirim

Soft musk var bir tek takaslayabilecegim
Onun disinda victoriasecret night ve zara white var onlari ben kullaniyorum satamam :/ ama elime parfum gecerse size haber veririrm
:))

Soft musk var bir tek takaslayabilecegim
Onun disinda victoriasecret night ve zara white var onlari ben kullaniyorum satamam :/ ama elime parfum gecerse size haber veririrm
:))

anladım tamam beyaz gömlek ve rugan çantayı gönderirsiniz konuştuğumuz gibi 15 tl koyarsınz içine ...ben adidas atleti kullanmıyorum orjinalini aldım neon yeşilli siyahlı..o yüzden onunlada takas yapmak isterim..detaylı konuşurz yine canım iyi geceler.

Tamam anlastik o zaman okey bu cuma kargolarım :) ben de orjinal dusunuyorum yazin spor yaparken falan cok terletiyor replikalar artik alirim disardan bir tane :)

Tamam anlastik o zaman okey bu cuma kargolarım :) ben de orjinal dusunuyorum yazin spor yaparken falan cok terletiyor replikalar artik alirim disardan bir tane :)

kırmızı pant bana olur mu diye düşünüyorum 36-38 giyiyorum ama 38 daha güzel oluyo bana olur mu ki
birde beyaz gömlek çok salaş duruyo gibi geldi bana bol gelebilir sanki
bir de tisört ve pantolonun yanında bi ayakkabı var satışta mı ve kaç numara...
beğendiklerim aşağıdaki gibi..bunlar üzerinde konuşabilirz

Eklentiler

• $nute1.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 32
  • $nute2.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $nute3.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 28
  • $nute ayakka.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $nutellas.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Pantolon satıldı..
Gömlek salaş durmuyor - eğer taytla giyecekseniz cok hoş duruyor o şekil veya yüksek bel pantolonla içesokularak da hoş kombinlenebiliyor. Ben 36-38 bedenim bana güzel oluyor bol durmuyor.
Ayakkabı satışta değil onu kombin amaçlı koydum
Çanta satıştadır.. :)
Trenckotta satısta.. 36-38 uyumlu..

Son düzenleme:
canım bunları beğendim.sana adidası elbiseyi adidas atleti kyarım sanada uyarsa 17 tl eklersin kargo içine olur mu?

Adidas atletten vazgectim orjinalse alacaktım :)

Benim elbise+ adidas= 45 tl tutuyor değil mi
Sizin beğendikleriniz = trenckot 25+ canta 20+ gomlek 15 = 60 tl tutuyor

Nası yapalım

Ay çok pardon beklettim sizi, resim çekiyordum da bir bayan için :))) geldim:))

5dk engelim var şekerim burdan yazıyorum..
aynı pantolon ve tişörtten bahsediyoruz..gömleğe gelince ben gömleği hallederim dökülmelerini vs..yapınca sana atarım resmini gömleğini tanıyamayabilirsin yalnız yaptıktan sonra:))tamir ve tasarım konusunda iyiyimdir:)

Hmm o pantolon ve tisortumu düşünüyosunuz :) İsterseniz o tisortu koyıyım size hediye olarak siz de bana yesil atleti koyun..
Gömlek gercekteno deri kısımlar dökülmüş ve kolunda küçük bir kısmı taktırmışım bir yere herhalde sökük gibi. Onu kaldıracagım satıstan göndermekle ayıp etmiş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…