-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Parfum satabilecegim yok malesef kendi kullandiklarim var :/ stilettolar 30 tl olur ben 59.90 gibi bir fiyata almistim sadece 1 kere giydim
bi de elinde kullanmak istemediğin parfümler varsa kullanılmışta olabilir adidas atletle takaslayabilirim
Soft musk var bir tek takaslayabilecegim
Onun disinda victoriasecret night ve zara white var onlari ben kullaniyorum satamam :/ ama elime parfum gecerse size haber veririrm
:))
anladım tamam beyaz gömlek ve rugan çantayı gönderirsiniz konuştuğumuz gibi 15 tl koyarsınz içine ...ben adidas atleti kullanmıyorum orjinalini aldım neon yeşilli siyahlı..o yüzden onunlada takas yapmak isterim..detaylı konuşurz yine canım iyi geceler.
Tamam anlastik o zaman okey bu cuma kargolarım :) ben de orjinal dusunuyorum yazin spor yaparken falan cok terletiyor replikalar artik alirim disardan bir tane :)
kırmızı pant bana olur mu diye düşünüyorum 36-38 giyiyorum ama 38 daha güzel oluyo bana olur mu ki
birde beyaz gömlek çok salaş duruyo gibi geldi bana bol gelebilir sanki
bir de tisört ve pantolonun yanında bi ayakkabı var satışta mı ve kaç numara...
beğendiklerim aşağıdaki gibi..bunlar üzerinde konuşabilirz
Buyurun bu ürünler kaçmazz!
canım bunları beğendim.sana adidası elbiseyi adidas atleti kyarım sanada uyarsa 17 tl eklersin kargo içine olur mu?
Beğendiğiniz ürünü söyleyin ona göre bedeni fiyatını ve kullanılıp kullanılmama durumunu söyliyim :) Boş zamanımda altlarına teker teker ekleyeceğim.
Eki Görüntüle 1098135 Eki Görüntüle 1098136
Xside s beden salaş üst 10 tl
Mango bilekten haki yeşili kot pantolon 15 tl
Edit: Resimde pantolon geniş çıkmış aslında hiç değill skinny duruyorr :)
İkisini birden alırsanız 20 tl
37 numaralar
:)_______
nutellaaa nerdesin kıs seni bekliyorum
Ay çok pardon beklettim sizi, resim çekiyordum da bir bayan için :))) geldim:))
5dk engelim var şekerim burdan yazıyorum..
aynı pantolon ve tişörtten bahsediyoruz..gömleğe gelince ben gömleği hallederim dökülmelerini vs..yapınca sana atarım resmini gömleğini tanıyamayabilirsin yalnız yaptıktan sonra:))tamir ve tasarım konusunda iyiyimdir:)
Fiyatlarda indiim yapıcamm beğendiğiniz varsa anlaşırız :)
bu duruyorsa tisört yerine bunu koy istersen canım
Olur duruyor onu koyayım :)
tamam o zman canım 38 bedene olur mu o şekerim