Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Bakın benden bişiler beğenirseniz adidas beyaz esofman usut saıtlmadıysa onu da ekleyebilirim 25 tle düşmüş sanırım.
toplam 57 tl tutuyor , bu tutara uyugn bişiler beğenirseniz takas yapabiliriz veya az bir miktar kalırsa üstünü ekleyebilirim.
Bu arada yesil adidas üst orjinal mi

hayır canım o orjinal değil birebir imitasyon diye almıştım ben sayfanıza bakıyorum birazdan

Beğendiğiniz ürünü söyleyin ona göre bedeni fiyatını ve kullanılıp kullanılmama durumunu söyliyim :) Boş zamanımda altlarına teker teker ekleyeceğim.

canım bunlardan hangileri duruyor ve fiyatları nedir bir de beden..

bi de canım sitiletto tarzı pudra pembe ,lila ya da mor renk olabilir 37 no ayakkabı lazım var mı sende

Eklentiler

• $nute7.jpg
    $nute7.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $nute1.jpg
    $nute1.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $nute2.jpg
    $nute2.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 37
  • $nute3.jpg
    $nute3.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $nute4.jpg
    $nute4.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $nute5.jpg
    $nute5.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $nute6.jpg
    $nute6.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
skinny başka pantolon var mı canım sende. bi de diğerlerinin fiyatını yazar mısın

Kırmızı skinny pantolon var
Haki yeşili mango skinny pantolon var
Son sayfalarda eklediğim petrol mavisi boru paça collezione pantolon var
-bunlarla takas düşünebilirim-
Ara sayfalarda colins ve tifanny mavi ve somon renkli skinnyler var ama onlar kuzenımın ancak satabılırım-

orjinal Reebok canta 30 tl
Siyah deri detaylı sifon bebek yaka gomlek 15 tl
Engo club kırmızı rugan canta 20 tl
Mavi gömlek 15 tl
Xside trenchcoat 25 tl..
Siyah rugan canta 15 tl..

Kırmızı skinny pantolon var
Haki yeşili mango skinny pantolon var
Son sayfalarda eklediğim petrol mavisi boru paça collezione pantolon var
-bunlarla takas düşünebilirim-
Ara sayfalarda colins ve tifanny mavi ve somon renkli skinnyler var ama onlar kuzenımın ancak satabılırım-

orjinal Reebok canta 30 tl
Siyah deri detaylı sifon bebek yaka gomlek 15 tl
Engo club kırmızı rugan canta 20 tl
Mavi gömlek 15 tl
Xside trenchcoat 25 tl..
Siyah rugan canta 15 tl..

canım siyah rugan çanta elde mi taşınıyor kola takılabiliyor mu

Her iki türlü de kullanılabilir :) Kola asmak için yeterli boşluğu var elde de taşınabilir

o zman siyah rugan çanta ile beyaz şifon bebe yaka gömleği alayım..iki 30 tl sanırım ..
yalnız benimkiler 57 tl tutuyo nasıl yaparız diğer elindekilerde güzelde ben öğretmenlik yaptığım için sürekli kullanamam ve zaten o tarzlarda elimde var bişeyler.

o zman siyah rugan çanta ile beyaz şifon bebe yaka gömleği alayım..iki 30 tl sanırım ..
yalnız benimkiler 57 tl tutuyo nasıl yaparız diğer elindekilerde güzelde ben öğretmenlik yaptığım için sürekli kullanamam ve zaten o tarzlarda elimde var bişeyler.

Ben yesil adidas kolsuzdan vazgectim
45 tl tutuyor benim o zaman, birdahakı haftaya cumaya kargoya veririm bunları, çantanın içine de 15 tl koyarak gönderirim sizin için uyar mı? beyaz adidas esofman ustu ile gri elbiseyi alıyım

Ben yesil adidas kolsuzdan vazgectim
45 tl tutuyor benim o zaman, birdahakı haftaya cumaya kargoya veririm bunları, çantanın içine de 15 tl koyarak gönderirim sizin için uyar mı? beyaz adidas esofman ustu ile gri elbiseyi alıyım

tamam okeydir anlaştık bir de xside trenckotu nasıl bişey duruşu falan merak ettim onu

Ok o zaman:))
O da cok hoş ya satılmazsa eğer severek giyeceklerimden,
Yarın üzerimde duruşunu ekleyebilirim isterseniz :)

tamam o zman siyah rugan çanta ve beyaz gömleği ayırın..
trenckotunda duruşunu eklersiniz.ben bi de eklediklerimden mavi gömleği beğendim eğer istersen yeşil adidasla da o gömleği takaslayalım:)

tamam o zman siyah rugan çanta ve beyaz gömleği ayırın..
trenckotunda duruşunu eklersiniz.ben bi de eklediklerimden mavi gömleği beğendim eğer istersen yeşil adidasla da o gömleği takaslayalım:)

Şu an aklıma geldi ki trençkotu yurtta bıraktım ancak pazar akşamı ekleyebilirim üzerimde duruşunu :)
Mavi gömlek de kuzenimin ürünlerinden, onu da ancak satabilirim..

yaa burcuuu neden zayıfsın sen yaa nedennnn allahmm yarebbimm:KK20::KK20: saat fln yokmuuu?? buarada whatsaptn attm bakarsn işini görrse ne ala:)

yaa burcuuu neden zayıfsın sen yaa nedennnn allahmm yarebbimm:KK20::KK20: saat fln yokmuuu?? buarada whatsaptn attm bakarsn işini görrse ne ala:)

Eheheh tesekkur ederim gordum yaa begendim o elbiseyi de :KK70: :) saat hic kullanmiyorum ya takilar var ama hic eklemedim firsat bulup da ekleyecegim bir ara.. :)

X