Ne vicdani be ne vicdanindan bahsediyorsun?el kadar çocuklara geberin pislikler diye hakaret edenin vicdanından şüphe duyarım bunlar çocuk daha ışid gibi islamcı terör örgütleri de aynı yöntemlerle gençleri kandırıyor.
Ne vicdani be ne vicdanindan bahsediyorsun?
Ne cocuğu ya. Varsayalim kandirildi. kanmasaydi o zaman. İcinde pislik olmasaydi hicbir şekilde beyni yikanamazdi hicbirinin..
Eğer pkk onlara yardim etmeye devam etseydi. Teslim olmayacaklardi. Can korkusu bu.
İsid ne alaka ya konuyla?yurtdışından maval okumak kolay tabii gidin 2 ay şırnak'ta van'da yaşayın da görelim yine aynı şekilde mi konuşacaksınız.. kanmasaymış mış mış çocuk kürtlerin arasında kürt ailede doğuyor gördüğü ayrımcılıklar o kadar ki kolayca yönlendirilebilir..
islamcı terör örgütüne katılanlara tek söz etmiyorsunuz nedense?
pkk yardım etse de aralarında kaçanlar olacaktı her sene onlarca çocuk kamplardan kaçıyor.
Soylediginiz hicbir mantigi yok. Gereksiz yerlerden vurmaya calismayin..yurtdışından maval okumak kolay tabii gidin 2 ay şırnak'ta van'da yaşayın da görelim yine aynı şekilde mi konuşacaksınız.. kanmasaymış mış mış çocuk kürtlerin arasında kürt ailede doğuyor gördüğü ayrımcılıklar o kadar ki kolayca yönlendirilebilir..
islamcı terör örgütüne katılanlara tek söz etmiyorsunuz nedense?
pkk yardım etse de aralarında kaçanlar olacaktı her sene onlarca çocuk kamplardan kaçıyor.
İsid ne alaka ya konuyla?
Tamam boyle boyle masumlastirin.
Gider cocuk askeri sehit eder.
Bizde sey deriz " napsin cocukcağiz kurt ailede doğuyor,kolay etkileniyor napsin kandirilmis"
Var mi boyle sacma mantik be !
İlginçtir bizim ülkenin hümanisti PKK'ya aşırı sevecen yaklaşırken İslam'ın adını kullanan terör gruplarına karşı aşırı bir tepki gösterirler. Yetmez İslam'ı da eleştirirler. Nedense hümanistlikleri İslam'ın İ si ortaya çıksa kayboluyor. Hoş görüyorsan hepsini hoş gör.
Çoook demokratik Belçika burada demokrasi var diyerek PKK çadırına bir şey demez. Çünkü kendi düşmanı değil dostu. Ama kendini ısıran Işid'e karşı aynı demokrasiyi hoşgörüyü göstermezler. Neden acaba?
Şimdi biz demokratik değilmişiz, faşistmişiz, vicdansızmışız. Neden bu çocukları bağrımıza basmıyormuşuz? Aşırı hoşgörülü Amerika gibi üzerlerine bomba atıp özgürlük getiriyoruz dememiz gerekiyordu galiba. Biz böyle incik cincık aman kimseye zarar gelmesin diyerek ince operasyonlar yaparak aman o pişmanmış affet diyerek fazla gaddar davranıyoruz.
Yahu sacma sapan yorum yapmayin ne alaka ya. Konu pkk lilarin teslim olmasi.ışid asker şehit etmiyor mu?
nedir bu islamcı teröristleri koruma merakı?
benim dediğim o çocukları kandırmanın kolay olduğu tıpki ışid'in yaptığı gibi ama görüyorum ki islamcı teröristleri pek seviyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?