Nusaybin'de Teslim Olan Terörist: Köpek Gibi Pişmanım

dün İngiltereden eğitimli bir gerizekalı işid'e katılmış, sabaha kadar saydırdım kadına.. tam gerizekalı yahu İngiltere gibi yerde, eğitimin var ne kaka yemeye bir terör örgütüne maşa oluyorsun mal.. ona saydırdığım kadar buna da saydırıyorum evet.. Pkk arkanda duraydı da sende teslim olaydın.. askerler yine insaflıymış ben gebertirdim.. ha işit, ha pkk, ha tırt benim için terörist teröristir.. ne öfkeli bir grup gençtir ne de kader kurbanı..

evet ışid ne alaka demenizden belli çok karşısınız.
ışid'i hayır kurumu zannediyordunuz hani askerimizi şehit etmeyenlerden..
Yuru git Allah askina.
Konumuzla isidin ne alakasi var dedim. Bir anda sanki ona sempatim varmis gibi cevapladin.ki anmadim bile.Cevap veremeyince carpittin mesaji.
Hala carpitiyorsun.
Kafan guzel beni alintilama.

Son düzenleme:
ışid'e isyankar çocuklar diyen bir başbakanımız var eleştireceksiniz önce oradan başlayın.
pkk bir terör örgütüdür ve çocukları kendine kalkan yapar ve buradaki çocuklar da kandırıldıkları söylüyor şiz gebersin dövün öldürün diyerek sorun çözmüyorsunuz aksine yeni sorunlar çıkartıyorsunuz.
ve evet ışid pkk'den daha tehlikelidir çünkü pkk bölgesel savaş verirken ışid için müslüman olsun olmasın sünni olmayan herkes düşmandır.
Eleştiriyorum tabi ki de. Ben muhalif taraftayım zaten. Bütün bu teröristlerin çoğalmasının nedeni de onların oy politikaları. Peki siz onların yanlış politikasını görerek nasıl kucaklayıcı bir yaklaşım sergileyebiliyorsunuz ki? Bu durumların olacağını biliyordum ve baştan beri ne çözüm sürecini ne de Suriye politikasını destekledim.
Asıl düşmana merhamet gösterirsen bu senin sonun olur. (Kürt olarak çekmeyin PKK dan bahsediyorum.)
Az ya da çok tehlikeli diye bir şey yok. PKK bölgesel ama kimin bölgesinde acaba? En çok zararı bir İngiliz'e değil bize verecekler. İngilizlerin umurunda olmaz ama biz görmezden gelemeyiz.

Eleştiriyorum tabi ki de. Ben muhalif taraftayım zaten. Bütün bu teröristlerin çoğalmasının nedeni de onların oy politikaları. Peki siz onların yanlış politikasını görerek nasıl kucaklayıcı bir yaklaşım sergileyebiliyorsunuz ki? Bu durumların olacağını biliyordum ve baştan beri ne çözüm sürecini ne de Suriye politikasını destekledim.
Asıl düşmana merhamet gösterirsen bu senin sonun olur. (Kürt olarak çekmeyin PKK dan bahsediyorum.)
Az ya da çok tehlikeli diye bir şey yok. PKK bölgesel ama kimin bölgesinde acaba? En çok zararı bir İngiliz'e değil bize verecekler. İngilizlerin umurunda olmaz ama biz görmezden gelemeyiz.

Düşmana merhamet göstermeyi bu hükümet yaptı herkes de şahittir o yüzden palazlandılar. Burada çocuklardan bahsediyorsak orada başka davranmak gerekli tıpkı suça itilen çocuklar gibi hangi çocuk hırsız olarak doğar ki ancak kolayca yönlenebiliyorlar çevresel şartlarla. o yüzden bu çocuklara bugün geberin dersek yarının teröristlerini de kendi elimizle yetiştiririz.

Yuru git Allah askina.
Konumuzla isidin ne alakasi var dedim. Bir anda sanki ona sempatim varmis gibi cevapladin.ki anmadim bile.Cevap veremeyince carpittin mesaji.
Hala carpitiyorsun.
Kafan guzel beni alintilama.

konuya okuyan herkes şahit ışid'i desteklediğinize.
işinize gelmeyince kaçmayın.
terör konuşulurken ışid denince neden rahatsız oldunuz?

Düşmana merhamet göstermeyi bu hükümet yaptı herkes de şahittir o yüzden palazlandılar. Burada çocuklardan bahsediyorsak orada başka davranmak gerekli tıpkı suça itilen çocuklar gibi hangi çocuk hırsız olarak doğar ki ancak kolayca yönlenebiliyorlar çevresel şartlarla. o yüzden bu çocuklara bugün geberin dersek yarının teröristlerini de kendi elimizle yetiştiririz.
Benim korkum nasıl olsa pişmanlık yasası var, hiçbir şey yapmıyorlar deyip tekrar katılmaları.
Sürekli şehit haberleri almakta üzüp sinirlendiriyor insanları. Tepki bu yüzden. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Zaten askerlerimiz sizin dediğiniz gibi davranmışlar.

konuya okuyan herkes şahit ışid'i desteklediğinize.
işinize gelmeyince kaçmayın.
terör konuşulurken ışid denince neden rahatsız oldunuz?
:D kahkaha attim.
Evet sahit herkes..:D

Rahatsiz falan olmadim o an size sordugum seye cevap veremeyip onu kattiginiz icin benim soyledigimle ne alakasi var dedim.

o sizin el kadar çocuk dediğiniz veletler yüzünden yüzlerce masum insan öldü istanbulda ankarada doğuyu sayamadım bile binlerce.... o el kadar veletlerin aileleri adam gibi yetiştirse böyle salaklıklar yapmazlar. aileleri küçüklükten kini nefreti sokuyor içlerine. onlar gönderiyor başkası değil. 30 tane çocuk doğurup yarısını çalıştırıp kendilerine baktırıyorlar, yarısını da dağa yolluyorlar.

Silahı bıraksınlarda nasıl bıraksalar bıraksınlar mantigindayim.

Doğu şartlarında yetişen gençlerin bazılarını gerçekten kandırıyorlar.
Yemek yok , iş yok, elbise yok.
Gel sana silah vereyim , yemek.vereyim diyorlar.
Pişman ya da değil ,cezasını çekip iş sahibi olsunlar.
Ne kadar azalırsa o kadar iyi.

Allah belanı versin demekle olmuyor. Savaş bitmiyor.

yakalandılar tabı sıkıstılar koseye ağlak ağlak pısmanız derler it surulerı
kımbılır kac kısının canını yaktılar beter olsunlar
ıclerınde var demekkı hainlık kanıyorlar
benı nıye gelıp kandırmıyorlar ne kadar da komık bı bahane kandık veya mecbur kaldık demek

boyle bı it olacagına geber daha ıyı

yurtdışından maval okumak kolay tabii gidin 2 ay şırnak'ta van'da yaşayın da görelim yine aynı şekilde mi konuşacaksınız.. kanmasaymış mış mış çocuk kürtlerin arasında kürt ailede doğuyor gördüğü ayrımcılıklar o kadar ki kolayca yönlendirilebilir..
islamcı terör örgütüne katılanlara tek söz etmiyorsunuz nedense?
pkk yardım etse de aralarında kaçanlar olacaktı her sene onlarca çocuk kamplardan kaçıyor.
Bende bir Doğu ilindeyim. Kürtlerin gördüğü sizin deyiminizle ayrımcılığa karşı burada vatanına milletine dinine sıkı sıkıya bağlı bir sürü kürt insan var. Onlar ne şimdi sizin gözünüzde vatan haini mi? Kandırmaya karşı durduğu için vatan haini mi?

Back