Nurşen Mazıcı: Camileri okula çevirelim

Fakat binalar bedavaya yoktan var olmuyor.
Camilerin bir geri dönüşü yokken, okullar eğitimli birey yetiştirerek ekonomiye katkı sağlıyor.
Ve "haydin okul da camii'de yapalım" denilebilecek kadar çok kaynağın olmadığını, hepimizi biliyoruz.

Oh maşallah ne güzel 600 milyon kişilik camiler de dursun bir de okul yapalım ağaçları keselim AVM yapalım yapalım da yapalım.Zaten ortalık binadan betondan geçilmiyor,var olan fazlalıkları kaldırmak yerine niye daha fazla beton döşeyelim bu kadar mı nefret ediyorsunuz doğadan ?

sizin için bir icraati olmayabilir fakat bizim için çocuklarımızın dini eğitim yuvası... İstenince birçok saçma şeye kaynak bulunuyorsa bunada çok guzel bulunur. Kandırmıyalım kendimizi.

sizin için bir icraati olmayabilir fakat bizim için çocuklarımızın dini eğitim yuvası... İstenince birçok saçma şeye kaynak bulunuyorsa bunada çok guzel bulunur. Kandırmıyalım kendimizi.
Ben Avm tarzı yapılanmalara da karşıyım.
Sağlık, eğitim ve sosyal dayanışma kurumlarına yatırım yapılması taraftarıyım.
Ve "ben-sen" isteyince değil, bu gücü elinde bulunduranların çıkarlarına göre kaynakların bulunabildiğine inanıyorum.

En onceligin okuldan ziyade hastane oldugunu dusunuyorum.Oylee kiytirik tip merkezi degil universite hastanesi.

Izmirde ege uni var.Gidiyorsun bahcesine icler acisi kutahya,afyon,usaktan herkes gelmis cimlerde yatiyor.Odalar ona keza...Universite hastaneleri lazim her sehre bu kadar net !!

biraz dusunmek lazım nufus 80 milyon diyelim 600 milyon kisiye yetecek kadar cami olmasını mantıgınız kabul ediyormu.. o ulkede eksik neyse egitim alanımı hastanemi onlar yapılmalı hastaneler hınca hınc dolu insanlar mr cektirecek tomografi cektirecek kac ay sonrasına randevu veriliyor yogunluktan

Camilerin geri dönüşünü de ahirette göreceğiz inşallah.

Yıllar önce yakınımdaki bir okulun tamirat işlemleri vardı. Çok az insan destek oldu ve o tamirat işlmeleri hiçbir şekilde tam olarak gerçekleşmemişti. Ama ertesi yıl aynı mahallede ikinci cami için acayip destek olunmuştu. Konu hastane de olsa okul ile aynı kaderi yaşayacaktı. Maalesef durum bu. Bir okul yada hastaneye bir cami kadar destek verilmiyor. Bence asıl konu da bu. Kimse camiler yıkılsın yada tüm camiler okula çevrilsin demiyor. İhtiyaç fazlası, eğitime yada sağlığa aktarılsın deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…