Çok saçma bir yorum olmuş. Camilerde dursun okullarda yapılsın bu ne saçma bir tez. Okul olması için cami niye kapatılırmış peh.
Her amaç için yer bulunuyor ağaçlar ormanlar kesiliyor gerekirse, canları isterse öyle bir yer bulunurki. Kadın camileri okula çevirelim dedi sen hepten aldın yıktın camileri olmaz yanlış bir düşünce. Camilerin kimseciklere zararı olmaz. Müslüman ülkeyiz camilerde olmazsa olmazımız çok olması güzel bir zenginlik ve yahu. Diliniz ne söyler.yer olmadığı için olabilir mi?
her mahalleye 5er 10ar cami yapmaktan başka arsa bırakmadılar okul için.
fazla olan camiler yıkılmalı zaten ülkemizin cami sorunu yok.
Her amaç için yer bulunuyor ağaçlar ormanlar kesiliyor gerekirse, canları isterse öyle bir yer bulunurki. Kadın camileri okula çevirelim dedi sen hepten aldın yıktın camileri olmaz yanlış bir düşünce. Camilerin kimseciklere zararı olmaz. Müslüman ülkeyiz camilerde olmazsa olmazımız çok olması güzel bir zenginlik ve yahu. Diliniz ne söyler.
İyi oku bence goy goy yapma be gerek yokken bile kestiler hep dedim. Ağaç kesin mi dedim. Ne ağaç kesin ne cami yıkın.
Agaclar diyo kesin diyooohangi agac canim benim. Su istanbula bi yukardan bak hele sen mezarliklar disinda yesil alan kalmamis.
Goy goy ne giiiİyi oku bence goy goy yapma be gerek yokken bile kestiler hep dedim. Ağaç kesin mi dedim. Ne ağaç kesin ne cami yıkın.
Her amaç için yer bulunuyor ağaçlar ormanlar kesiliyor gerekirse, canları isterse öyle bir yer bulunurki. Kadın camileri okula çevirelim dedi sen hepten aldın yıktın camileri olmaz yanlış bir düşünce. Camilerin kimseciklere zararı olmaz. Müslüman ülkeyiz camilerde olmazsa olmazımız çok olması güzel bir zenginlik ve yahu. Diliniz ne söyler.
Mesele camileri kaldirilmak istenmesi diger sozler hep birer òrtü. Sizde buna hizmet etmeyin derimmüslüman ülke değiliz. laik demokratik sosyal hukuk ülkesiyiz. islam kurallarına göre yönetilmiyoruz.
müslüman nüfus çoğunlukta olabilir ki zaten camiler olmasın demiyor kadın her yere haddinden fazla cami yapılıyor tepki gösterilen konu bu. bir mahallede nüfusun kat kat fazlasına yetecek caminin işi ne?
her yerde öyle ağaç kesip yapmaya yer yok cidden. yani bakıyorsun okul olmayan yerlerde camiler yapılıyor. ne gerek var? tepki gösterdiğimiz konu bu.
camiler kutsal değildir bizim için manevi değeri vardır ancak betondan yapılan yere kutsallık atfetmekten putperestliktir kabe bile 7-8 kere yıkılıp yeniden yapılmıştır.
üstelik iktidarımız yeri gelince avm için cami de yıkılıyor. oldu mu olur yani?
yoksa camilerden yana sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?