- Konu Sahibi Desconocido
-
Arkadaşlar hayatımda ilk kez bu tarz bir siteye üye oldum sırf yardım edebilirim belki diye.ben de 7 ay önce burnumu Nuri Bey'e emanet edenlerdenim ve sonuç gerçekten çok güzel.O kadar doğal oldu ki beni tanıyan insanlar hiç yadırgamadı,yüzümde bir değişiklik olduğunu farkedenler bile burnumu yaptırdığımı düşünmediler.Doğal bir burun olucaksa hokka gibi olmamalı tabiki burun hatta ufak tefek noktalar da kalmalı,önce kişi buna hazırlıklı olmalı tabiki.Gerçekten kafanızda "acaba gitsem mi" tereddütleri ile yaşamaktansa bence bir defa gidin.Benim de öyle olmuştu çünkü,hepinizi çok iyi anlayabiliyorum =)
Bana da lutfen yardimci olurmusunuz? Bende Nuri Soysal'a ameliyat olmak istiyorum...Lutfen resminizi gorebilirmiyim? Ayrica nasil memnunmusunuz ve ne kadar surede sislikler ve morluklar indi? Yardimci olursaniz cok sevinirim!
Tabiki tam olarak şişlerin geçmesi ve burnun oturması için zaman gerekiyor.1.ay da bile şişken burnum bi çok insan anlamıyod,benim burnum şişken bile güzel geliyodu bana.Yalnız tabiki burnu biraz kollamak gerekiyo zaten sen kendin kıyamıyosun buruncuğuna =) Balayına da gideceksen bence döndükten sonra da yaptırabilirsin.Kapalı teknikle ameliyat oldum ve bunu ameliyat sonrası kontrole gittiiğimde öğrendim.Aslında pek bir araştırma yapmadan kendimi Nuri Beye bıraktım ben ve şimdi gerçekten çok memnunum.Hiç ağrım olmadı ve ben de buna çok şaşırmıştım.Yalnız bir çok insan artık acıdan bahsetmiyo zaten.Acı yok.Aslında araştırmadan direkt gidip doktorla konuşarak anlaşmak en güzeli kızlar.Herkesin kemik yapısı farklı.Bunu en iyi doktorlar anlatıyo.Hastane güzel,doktor güzel bir de siz pozitif olup doğal şeyler istedikten sonra İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Ben de Nuri Beyle gorustum,gercekten cok guven verdi. Sanırım ona ameliyat olacagım,yaptıranlar resim koyabilir mi acaba yaaaaa??
mrb. naşka dr.larla da görüştünüz mü kararınızı ne etkiledi, çok zorlanıyorum iki dr. arasında kaldım
Tabiki tam olarak şişlerin geçmesi ve burnun oturması için zaman gerekiyor.1.ay da bile şişken burnum bi çok insan anlamıyod,benim burnum şişken bile güzel geliyodu bana.Yalnız tabiki burnu biraz kollamak gerekiyo zaten sen kendin kıyamıyosun buruncuğuna =) Balayına da gideceksen bence döndükten sonra da yaptırabilirsin.Kapalı teknikle ameliyat oldum ve bunu ameliyat sonrası kontrole gittiiğimde öğrendim.Aslında pek bir araştırma yapmadan kendimi Nuri Beye bıraktım ben ve şimdi gerçekten çok memnunum.Hiç ağrım olmadı ve ben de buna çok şaşırmıştım.Yalnız bir çok insan artık acıdan bahsetmiyo zaten.Acı yok.Aslında araştırmadan direkt gidip doktorla konuşarak anlaşmak en güzeli kızlar.Herkesin kemik yapısı farklı.Bunu en iyi doktorlar anlatıyo.Hastane güzel,doktor güzel bir de siz pozitif olup doğal şeyler istedikten sonra İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Benim gittiğim ilk ve tek doktordu.Gittim,karar verdim ve oldum.Hem de internette diğer doktorlara nazaran daha az bilgi topladığım doktordu.Nasip oldu heralde,bir de doktor anlatıyo neler yapıcağını nasıl bir uygulama olucağını,ordan anlıyosun zaten sen de az çok ne olucağını,Tabi muayene ücreti ödüyosun biraz da yüklü bir miktar oluyo ama hiçbir doktorla görüşmeye gitmediysen eğer bence bir kerede olsa git.Çünkü sana burnunla ilgili yol çizerler.Ameliyat olduktan sonra kontrole gittiğimde orta yaşlı bir bayan vardı kızını getirmiş.Seneler önce onun da burnunu yapmış Nuri Bey ve sanki hiç ameliyatlı değilmiş gibi oynattı burnunu,hiç pişman olmuycaksın dedi,Haklı da çıktı,hiç olmadım :)
Benim gittiğim ilk ve tek doktordu.Gittim,karar verdim ve oldum.Hem de internette diğer doktorlara nazaran daha az bilgi topladığım doktordu.Nasip oldu heralde,bir de doktor anlatıyo neler yapıcağını nasıl bir uygulama olucağını,ordan anlıyosun zaten sen de az çok ne olucağını,Tabi muayene ücreti ödüyosun biraz da yüklü bir miktar oluyo ama hiçbir doktorla görüşmeye gitmediysen eğer bence bir kerede olsa git.Çünkü sana burnunla ilgili yol çizerler.Ameliyat olduktan sonra kontrole gittiğimde orta yaşlı bir bayan vardı kızını getirmiş.Seneler önce onun da burnunu yapmış Nuri Bey ve sanki hiç ameliyatlı değilmiş gibi oynattı burnunu,hiç pişman olmuycaksın dedi,Haklı da çıktı,hiç olmadım :)
Nuri Soysal' a ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilirmi? karar vermek çok zor
Merhaba arkadaşlar yarın Dr. Nuri Soysal'la görüşmeye gdeceğim. Aranızda ona ameliyat olan var mı? Şimdiden teşekkürler!..
merhaba ben yeni bir üyeyim mesaj da atamıyorum ben de ne zamandır hangi doktora olacağımı düşünüyorum acaba önce ve sonraki halinin resimlerini nasıl görebilirim?? bana yardımcı olursan çok memnun olurum
inş işine yarar bılgılerle gerı donerım:)
Arkdaslar ben yaptırdım kendısıne,5 senedır kullanıyorum cok memnunum.Kesınlıkle burun yağtırmaklar ısteyenler kendısınde yaptırabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?