Nuri Soysal

Bana da lutfen yardimci olurmusunuz? Bende Nuri Soysal'a ameliyat olmak istiyorum...Lutfen resminizi gorebilirmiyim? Ayrica nasil memnunmusunuz ve ne kadar surede sislikler ve morluklar indi? Yardimci olursaniz cok sevinirim!

Tabiki tam olarak şişlerin geçmesi ve burnun oturması için zaman gerekiyor.1.ay da bile şişken burnum bi çok insan anlamıyod,benim burnum şişken bile güzel geliyodu bana.Yalnız tabiki burnu biraz kollamak gerekiyo zaten sen kendin kıyamıyosun buruncuğuna =) Balayına da gideceksen bence döndükten sonra da yaptırabilirsin.Kapalı teknikle ameliyat oldum ve bunu ameliyat sonrası kontrole gittiiğimde öğrendim.Aslında pek bir araştırma yapmadan kendimi Nuri Beye bıraktım ben ve şimdi gerçekten çok memnunum.Hiç ağrım olmadı ve ben de buna çok şaşırmıştım.Yalnız bir çok insan artık acıdan bahsetmiyo zaten.Acı yok.Aslında araştırmadan direkt gidip doktorla konuşarak anlaşmak en güzeli kızlar.Herkesin kemik yapısı farklı.Bunu en iyi doktorlar anlatıyo.Hastane güzel,doktor güzel bir de siz pozitif olup doğal şeyler istedikten sonra İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Bana da lutfen yardimci olurmusunuz? Bende Nuri Soysal'a ameliyat olmak istiyorum...Lutfen resminizi gorebilirmiyim? Ayrica nasil memnunmusunuz ve ne kadar surede sislikler ve morluklar indi? Yardimci olursaniz cok sevinirim!

Nuri Soysal' a ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilirmi? karar vermek çok zor

mrb. naşka dr.larla da görüştünüz mü kararınızı ne etkiledi, çok zorlanıyorum iki dr. arasında kaldım

mrb. naşka dr.larla da görüştünüz mü kararınızı ne etkiledi, çok zorlanıyorum iki dr. arasında kaldım

Benim gittiğim ilk ve tek doktordu.Gittim,karar verdim ve oldum.Hem de internette diğer doktorlara nazaran daha az bilgi topladığım doktordu.Nasip oldu heralde,bir de doktor anlatıyo neler yapıcağını nasıl bir uygulama olucağını,ordan anlıyosun zaten sen de az çok ne olucağını,Tabi muayene ücreti ödüyosun biraz da yüklü bir miktar oluyo ama hiçbir doktorla görüşmeye gitmediysen eğer bence bir kerede olsa git.Çünkü sana burnunla ilgili yol çizerler.Ameliyat olduktan sonra kontrole gittiğimde orta yaşlı bir bayan vardı kızını getirmiş.Seneler önce onun da burnunu yapmış Nuri Bey ve sanki hiç ameliyatlı değilmiş gibi oynattı burnunu,hiç pişman olmuycaksın dedi,Haklı da çıktı,hiç olmadım :)

fotoğraflarınızı görebilmem mümkün mü arkadaş olarak eklesem.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

merhaba bende nuri beyle görüşmeye gittim hastane bünyesinde calışan bi doktora burnumu yaptırmak istiyodum nuri beyde 14 yıldır interneyşıldaymış oyüzden güven verdi ama burda bicok doktorun hakkında hasta yorumları var nuri beyin yok bu normalmi acaba cok kararsız kaldım ameliyat olan arkadaşım bana ulaşırsan cok sevinicem bikaç şey danışmak istiyorum benim için cok önemli arkadaşlar resimde paylaşırsanız sevinirimm.

merhabalar ben de yıllardır burun ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum daha önce iki doktora muayene oldum ama ikisi de hiç içime sinmedi şimdi tekrar araştırıyorum gerçekten çok ama çok zor bir süreç ne yapacağımı bilmiyorum artık bu yaz olmak istiyorum araştırırken nuri soysala rastladım ona ameliyat olanlar acaba resimlerini paylaşabilirler mi yardımcı olursanız çok çok sevinicem gerçekten lütfen

merhaba ben yeni bir üyeyim mesaj da atamıyorum ben de ne zamandır hangi doktora olacağımı düşünüyorum acaba önce ve sonraki halinin resimlerini nasıl görebilirim?? bana yardımcı olursan çok memnun olurum

JellyBelly rica etsem fotolarını atabilir misin mail adresime? kafam gerçekten karışık ve sende çook övdün Nuri beyi görmem mümkün mü fotolarını? dinemyis_burcin_@hotmail.com

Nuri Soysal' a ameliyat olanlar fotoğraf paylaşabilirmi? karar vermek çok zor

jdlsb merhaba msj atmışsın ama özel msj hakkım daha yok malesef burdan cvp veriyorum:)) Ben barış çakır'a karar vermiştim aslında ama daha sonra kafam karıştı. Muhammet Dilber ve Nuri Soysal da listeme girdi. ama elimde sadece Nuri beyin yaptığı burun olarak Tuvana Türkay'ın burnu var. Daha hiç bi resim göremedim:/ Muhammet beyden de randevu aldım, onunla bir görüşücem bakalım.

nurı soysalla bgn goruştum ve gercekten ıcımı rahatlattı ben trafık kazası gecırdım ve burnumda ufak bı kırılma var dıardan pek bellı degıl ama ben anlıyorum ve moralımı bozuyorum hafıf saga yatık artık ucuda tombıktır nyse en yakın arkadaşım ona amelıyat oldu ve cok memnun gercektende ıkıncı amelıyatıydı ılk amelıyatında kızın butun burnunu kıkırdagını almıştı doktor nurı bey kulagından kıkırdak alıp tekrardan baştan yarattı resmen ve mukemmel oldu onumde bı ornek var ama ben yınede korkuyorum doğal olmak ıstedıgım ıcın ama bana ıstersen bıraz kemıgını bırakırım doğal ıstıyosan dedı ondan once ali dumanla goruşmuştum oda 10 mılyardı :S ama hıc chack up falan bahsedılmedı korktum vazgectım yardımmm edın kızlar elımde bı ornek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…