• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nuri Soysal

merhaba, Bende doğal bir burun istiyorum. Avicenneye bunun için gittim ama doktor burnumda ayrıca kırık oldugunu ve sol tarfatan cok az nefes aldgımı ilerde bu tansiyona kiloya neden olabileceğini söyledi. Demekki hafif kemer görüntüsü ondanmış. küçükken çok yaramaz olduğumdan kavga ettiğimi hala hatırlarım. Burun buruna yumruk çakardık. DOktor sadece bunun düzeltilirse iyi olur dedi onun dışında burnun da görsel rahatsızlık verecek biey yok dedi. Benden soylemesi dedi. ya senin istediğin gibi olmazsa dedi bende doğal olsn dedim. Nefes alamadıgım için bunu sonrdanbende anladım agzımı hafıf acarak uyuyorum. bunun için amelyat olman gerek dedi ma esteik te istersen estetisyenimiz var dedi o gelir dedi ama bence hiç gerek yok dedi ben sadece sağlıklı olamk için ameliyat yaparaım estetik yapmam dedi. Kafam karıştı bana yardım edin!:44:

benim için en önemli konu doğallık.. bana benim yaptığım çok doğal olur anlaşılmaz dedi iyiki söyledin bu işler gerçekten çok zormuş bazen daralıyorum zaten kararsız bir insanım hiçbir doktora güvenediğim için bir türlü karar da veremiyorum.. her neyse cevabın için tekrar teşekkür ederim.. bu arada doktorların maillere, sorulara cevap vermemesi, ilgisiz kalmaları çok kötü birşey..

yer gok aşktaki kızın burnunu yapmıs yenı sezonda ilk bolumde kızı gorur gormez anladım bence hıc dogal degıl ve kızın suratının butun karakterıstıgı gıtmıs eskıden burnu daha buyuktu ama o zaman kız cok daha guzeldı suratının butun guzellıgı gıtmıs resmen.ucuda top gıbı olmus cok kotu duruyo eskıden ucu sıvrıydı burnunun ve ben o kızı cok begenıyodum sımdı butun cekıcılıgı gıtmıs ustelık turkıye guzelı yazık olmus kıza

18 sene önce annemin burnunu yapmıştı bunca senedir sapasağlam:61: ve hiç bir şikayeti yok annemin ne nefes alma ne çökme konusunda. Yaptığı burunları doğal bulmuyorum annemin de estetik olduğu bellidir mesela ama sağlam burunlar oldukları kesin. kalkık ve küçük burun istiyorsanız tercih edin derim.

18 sene önce annemin burnunu yapmıştı bunca senedir sapasağlam:61: ve hiç bir şikayeti yok annemin ne nefes alma ne çökme konusunda. Yaptığı burunları doğal bulmuyorum annemin de estetik olduğu bellidir mesela ama sağlam burunlar oldukları kesin. kalkık ve küçük burun istiyorsanız tercih edin derim.

bana yardımcı olabilirmisiniz dr.nuri soysal hakkında kafamda 2 dr. var bunlardan bri nuri soysal benim 2. burun ameliyatım olduğu için endişeleniyorum teşekkrler şimdiden

Arkadaşlar merhaba,

ben gruba yeni katıldım ve şimdi kendime kızıyorum daha önce neden katılmamışım diye:((
2007 yılında hiç tanımadığım bir doktara malesef burun ameliyatı oldum. Ve sonuç kötü. Sizlerden ricam benimle ameliyat olduğunuz doktorları ve resimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şu anda doktor araştırması yapıyorum. Forumu okumaya yeni başladım. Kafam çok fazla karışık. Bir kötü ameliyat geçirmenin vermiş olduğu tedirginlikde cabası.

Arkadaşlar hayatımda ilk kez bu tarz bir siteye üye oldum sırf yardım edebilirim belki diye.ben de 7 ay önce burnumu Nuri Bey'e emanet edenlerdenim ve sonuç gerçekten çok güzel.O kadar doğal oldu ki beni tanıyan insanlar hiç yadırgamadı,yüzümde bir değişiklik olduğunu farkedenler bile burnumu yaptırdığımı düşünmediler.Doğal bir burun olucaksa hokka gibi olmamalı tabiki burun hatta ufak tefek noktalar da kalmalı,önce kişi buna hazırlıklı olmalı tabiki.Gerçekten kafanızda "acaba gitsem mi" tereddütleri ile yaşamaktansa bence bir defa gidin.Benim de öyle olmuştu çünkü,hepinizi çok iyi anlayabiliyorum =)

Son düzenleme:
Ben de Nuri Beyle gorustum,gercekten cok guven verdi. Sanırım ona ameliyat olacagım,yaptıranlar resim koyabilir mi acaba yaaaaa??

Arkadaslar bnde nuri soysalda amelıyat olmak ıstiyorum. yaptıgı burunlar tam hayalimdeki burun :)) ama fiyatları ne kadardır. bazı doktorların fıyatları cok ucukk:( nuri soysalın 2012 burun estetiği fiyatını bılen varmı aranızda ?:17:

Arkadaşlar hayatımda ilk kez bu tarz bir siteye üye oldum sırf yardım edebilirim belki diye.ben de 7 ay önce burnumu Nuri Bey'e emanet edenlerdenim ve sonuç gerçekten çok güzel.O kadar doğal oldu ki beni tanıyan insanlar hiç yadırgamadı,yüzümde bir değişiklik olduğunu farkedenler bile burnumu yaptırdığımı düşünmediler.Doğal bir burun olucaksa hokka gibi olmamalı tabiki burun hatta ufak tefek noktalar da kalmalı,önce kişi buna hazırlıklı olmalı tabiki.Gerçekten kafanızda "acaba gitsem mi" tereddütleri ile yaşamaktansa bence bir defa gidin.Benim de öyle olmuştu çünkü,hepinizi çok iyi anlayabiliyorum =)

Selam JellyBelly ,
Ben de yeni uye oldum. Burunumu yaptirmak istiyorum ama su doktor secme olayi baya bi sancili. Foto goremiyorum , comezmisim :) sakincasi yoksa mail atar misin bi fikir sahibi olabilmem icin. Ay cok yardima ihtiyacim var , dogru karar nasil verilir deliricem ...

arkadaşlar meraba bende burun estetiği yaptırmak istiyorum ama korkuyorum kötü ve yapmacık olmasından venüs sen hangi doktorda yaptırdın? fotoğrafını ekleyebilir misin memnun musun ve kaça yaptırdın benim de haziranda düğünüm var şimdi yaptırsam o zamana iyileşir mi acaba? senin ne kadar zamanda iyileşti bilgi verirsen sevinirim:16:

Back