- Konu Sahibi Desconocido
-
benim için en önemli konu doğallık.. bana benim yaptığım çok doğal olur anlaşılmaz dedi iyiki söyledin bu işler gerçekten çok zormuş bazen daralıyorum zaten kararsız bir insanım hiçbir doktora güvenediğim için bir türlü karar da veremiyorum.. her neyse cevabın için tekrar teşekkür ederim.. bu arada doktorların maillere, sorulara cevap vermemesi, ilgisiz kalmaları çok kötü birşey..
18 sene önce annemin burnunu yapmıştı bunca senedir sapasağlamve hiç bir şikayeti yok annemin ne nefes alma ne çökme konusunda. Yaptığı burunları doğal bulmuyorum annemin de estetik olduğu bellidir mesela ama sağlam burunlar oldukları kesin. kalkık ve küçük burun istiyorsanız tercih edin derim.
rica ederim cnm bı faydam dokunursa ne mutlu bana...inş en kısa zamanda dogru doktoru bulur ve yenı burnuna kavusursun:)
Arkadaşlar hayatımda ilk kez bu tarz bir siteye üye oldum sırf yardım edebilirim belki diye.ben de 7 ay önce burnumu Nuri Bey'e emanet edenlerdenim ve sonuç gerçekten çok güzel.O kadar doğal oldu ki beni tanıyan insanlar hiç yadırgamadı,yüzümde bir değişiklik olduğunu farkedenler bile burnumu yaptırdığımı düşünmediler.Doğal bir burun olucaksa hokka gibi olmamalı tabiki burun hatta ufak tefek noktalar da kalmalı,önce kişi buna hazırlıklı olmalı tabiki.Gerçekten kafanızda "acaba gitsem mi" tereddütleri ile yaşamaktansa bence bir defa gidin.Benim de öyle olmuştu çünkü,hepinizi çok iyi anlayabiliyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?