- 20 Mart 2008
- 141.198
- 212.342
- 60
Böyle insanlar yüzünden insanlar islanmdan soğuyor Allahin yolladığı islam dini sevgi ve yardımlaşmayı merhametli olmayi eemreder ama bunlarin amaci insanlari dinden uzaklastirmak keske peygamber efendimizn eslerine nasil davrandığına ilişkin arastirmalar yapsalar
Günahlari onlarin boynuna. Hanimlarimiz da pasif kalmasin. Ben mesela dinimizle alakali birsey duydugumda iyice arastiririm. Kurani arapca okumakla olmuyor hersey mealini de okumak lazim ki allahin sözlerini anlayalim
Ben buna kızamıyorum onu buraya getiren burada tutan itibar eden insana sisteme öfkeliyim
Sonuçta bu zihniyeti burada tutan bir yapı var
Bu daha iyi günlerimiz böyle giderse
böyle olaylar yüzünden insanlar dinden soğudukça soğudu
Dur kocama diyim beni dövsün, dovsun de ölup boyle kisilerle ayni dunyadayasamayayim!
Abla , hocayla şarlatanı karıştırma . Ortalığı karıştırmak için meydana saliyorlar bunları .. keşke bunlara da idam gelse yada akıl hadımı ..Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda,aklım mantığım almıyor inan..
Düşünsene adam bu şerefsizi dinliyor eve gidip karısını dövüyor.
Neyniş allah öyle demiş..
Varya bir süredir kafam gidip geliyor,bu müslümanlıksa ben atesit olmaya razıyım..
Kuran kadını dövün mu diyor ?Kuran’ı kerımı güzelce okuyup anlamadığımızdan arastırmadıgımızdan kaynaklanıyor bütün bunlar.
Kuran’ı kerımde bu tarz bı ayet var ama asla bu adamın dedıgı gıbı degıl aslaaa.
Fazlasıyla abartmış bu şahıs. Ne demek rahatlayana kadar dovun.
Bırde bunu dınleyen kesım var yazık o ınsanlara eslerını cok rahat dovuyorlardır sımdı.
Peygamber efendımız ve Kuran’ı kerımde kadının bütün degerlerı el üstünde tutulması gerektıgını daha daha neler anlatılıyor kadın ıcın bir okunsa ve yerıne getırılse kadına kimse zorbalık yapamaz.
Bız okuyup araştırmadıkca böyle yanlışlar yapmaya devam edılır.
Abla , hocayla şarlatanı karıştırma . Ortalığı karıştırmak için meydana saliyorlar bunları .. keşke bunlara da idam gelse yada akıl hadımı ..
Getirin şu hocayı bana , azıcık sevap kazanayım
Madem erkek dövüp rahatlıyor , kadın da dövsün rahatlasın. .yüzüne de vurmayiz, göğsüne de .. gel hoca (şarlatan) gel , hiç acimiycak
Kuran’ı kerımı güzelce okuyup anlamadığımızdan arastırmadıgımızdan kaynaklanıyor bütün bunlar.
Kuran’ı kerımde bu tarz bı ayet var ama asla bu adamın dedıgı gıbı degıl aslaaa.
Fazlasıyla abartmış bu şahıs. Ne demek rahatlayana kadar dovun.
Bırde bunu dınleyen kesım var yazık o ınsanlara eslerını cok rahat dovuyorlardır sımdı.
Peygamber efendımız ve Kuran’ı kerımde kadının bütün degerlerı el üstünde tutulması gerektıgını daha daha neler anlatılıyor kadın ıcın bir okunsa ve yerıne getırılse kadına kimse zorbalık yapamaz.
Bız okuyup araştırmadıkca böyle yanlışlar yapmaya devam edılır.
Gerçek hocalara asla sözüm yok,bunun gibi şarlatanlara tahammül edemiyorum..
Bunlara prim verenlerede yazıklar olsun..
Hahaahaha dur bende geliyorum.
Cidden varmı ne yazıyor peki ..
Cevap vereyim mi:) ozele gel:)
ben de iyice soğumuştum abla. yani din böyle olamaz olmamalı diye baya kopmuştum. sonra meal okudum şuan bilgiliyim. Yaşar Nuri Öztürk ün Kur'an mealini oku derim abla. mesela bu adamın yazdığını okuma.Dinimiz bu değil,böyle gösteriyorlarki kadına olan şiddet dahada artıyor..
Kadını döv rahatla gerisi önemli değil..
Bu adamın kızı varmı acaba evlimi,belkide kocasıda dövüyordur bunu..
Kendi adıma iyice soğudum dinden..