- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Şikayet etmek lazım bunları kendisi allah mıymıs bir de yas verip kanserden öleceksin diyor?bana 72 yaşında kanserden öleceksin dedi seneler önce köyün birinde bir amca yıldızname bakmıştı 90 lı yaşlar demisti o amcanın dedikleri hep oldu ama geleceğe dair söylediği birçok seyi unuttum tabi
selam aqualine, sana verilen öngörülerde yakin tarihte olanı var mi?Ben de ufak tefek yorum yapmak istiyorum Nurçin hakkında. Ben de baktırdım. Baktırdıklarım arasında en nokta atışı yorum yapan kendisiydi. Birkaç arkadaşım daha baktırdı ve farkettim herkese basmakalıp şeyler söylemiyor. Doğum haritası bir analiz niteliğinde herkesin hayatında en az bir kere baktırması gereken birşey olduğunu düşünüyorum ve Nurçin bunu hakkıyla yapıyor. Sadece öngördüğü tahminler çıkarsa ‘evet diyeceğim, kesinlikle gidin’. Onun dışında sanırım yine en yakın tahminleri bana yaptı. Arkadaşlarım baktırdıktan sonra onu farkettim. Baktıranlar varsa kendisine ve gerçekten dedikleri çıktıysa yazsınlar (ki Nurçin seanslarda bu bu olacak der, mesela başka birşey için bu da ihtimaldir der). Gerçekten normal astrologlar gibi değil. Bir arkadaşıma haritanda evlilik yok yada evlilik çok düşük bir ihtimal ya da çocuğun olmayacak diye yorumlar yapan birisi. Olacak ve olabilir gibi net ifadeleri var. Gerçekten buna hazırsanız gidin derin. Minnoş bir kalbiminiz varsa seans ağır gelebilir. Fal gibi bir şey değil.
Son olarak söyleyeceğim şey şu, evet güzel işinin hakkını veren biri ve öngörüleri çıkan biri varsa(çünkü öngörü de veriyor, 2.bölüm sadece öngörü) o zaman diyeceğim evet gidin.
Şu an ne kadara baktığı hakkında hiçbir fikrim yok. Ben geçen yıl baktırmıştım.
Evlilik konusunda belli bir süre verdi bana. Çok da yakın değil ama en azından o kadar uzun süre vermedi, olursa burayı yeniden editlerim.selam aqualine, sana verilen öngörülerde yakin tarihte olanı var mi?
benim aldigm transitler de geldi ama ben daha kisisel bisey bekliyodum çok genel transit etkileri oyuzden almayı düşünen varsa ornek isteyip görüp öyle alsınlar bence.
naArkadaşlar merhaba ben Nurçin Birandan doğum haritası danışmanlığı aldım. Bilgi almak isteyen varsa verebilirm. Benden başka baktıran varsa söylediği şeyler çıktı mı onu da çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Tabikii☺ Ben baktıralı 7-8 ay oldu. Ben biraz bağımlı olup Naz bayatlı ya Vedik astrolog olarak Selda Erdiye baktırdım
Nurçin Hanım önce karakter analizi yapıyor. Bu bölümün size tamamen uyması lazım. Benimle ilgili herşeyi doğru bildi. Daha sonra gelecekle ilgili olan kısma geçiyor. Bunlar sağlık, evlilik, iş-kariyer, istiyorsanız ölüm şekli ve zamanı şeklinde.. Verdiği tarihlere ileriye dönük olduğu için şu anda çıktı yada çıkmadı diyemem. Ama sizi ciddiye alan ayrıntılı bir analiz yaptı kendisi.
Selam kizlar.merhaba kızlar ben de nurçin hanıma danışmanlık için mail attim ilişki analizi pandemi nedeniyle su an yuzyuze gorusme yapmiyor skype olarak canlı yapıyormuş ama benim evimde tadilat olduğu için ses dosyasi seklinde gondericek analizi yapmasını gondermesini merakla bekliyorum buradan paylasirim merak edenler için
Merhaba,TabikiiBen baktıralı 7-8 ay oldu. Ben biraz bağımlı olup Naz bayatlı ya Vedik astrolog olarak Selda Erdiye baktırdım
Nurçin Hanım önce karakter analizi yapıyor. Bu bölümün size tamamen uyması lazım. Benimle ilgili herşeyi doğru bildi. Daha sonra gelecekle ilgili olan kısma geçiyor. Bunlar sağlık, evlilik, iş-kariyer, istiyorsanız ölüm şekli ve zamanı şeklinde.. Verdiği tarihlere ileriye dönük olduğu için şu anda çıktı yada çıkmadı diyemem. Ama sizi ciddiye alan ayrıntılı bir analiz yaptı kendisi.