O kadar kendimi kaybettimki 19 yasim da 66 kilo ...
Hicbir zaman cok azimli olamamisimdir hayatta basarili olmus olabilirim ama azim hirs bu buyuk bir eksiklik. Ergenlik doneminden cikis yaptigim su yas universiteye gitmedim daha dogrusu elin 6 yillik sac doken meslegi icin ne yerleri teptim neyse... Gecen mayis yine evde sinava hazirlaniyordum 69 kiloyu gordum tartida zaten boyum kisa .. Ne yapmistim ki ben o kadar. Hayretler ettim. Yazin egeye gittim agustos gibigittigimde 65 kilo idim 3 gun boyunca yuzdum sabah aksam 3 km. Toplam 6 eder yurudum eve dondugumde 63 idim ama yetmedi kilom basen veust bacak bolgesindeydi eskiden gecen sene olmayangeberesice bel yaglari gobek var plates seti aldim o da bir yere kadar zamanim yok vwya istesem olur yesilcaya baglandim bi ara. Ama caykur almis annem 1 ay on e igrendim yesilcaydan sogudum yenide.n alacagim EN ONEMLiSİ SEKERİ BİRAKTİM. Ama. Tatli pasta dedin mi orada duruyorum durumum obezite bulundugum yerde diyetisyen yok ..
kendi kendimin diyetisyeniyim bbelki amen hedefim agustosta 57 kilo olmak 2 aralik baslangic insallah olacak.
KURALLAR
Disari da yemek kebap lahmacun evde bol soslu makarna corba harici buyuk tabak veya 2. Tabak yasak pogaca yasak. Kahve bagimlisiyim bunun icin artik toz kahve yerine nescafe pul kahve. İcecegm pasta yasak yagli yemek hamur isi ekmek yasak. Varsa kepek ekmek benim zaten ekmege bulgura alerjim var .. kisir yasak. Ama son bi haberde duydum
kisir metabolizmayi hizlandiriyormus ki benimki icin. Azicik belki. Salata o gun olmali yagsiz yumurta gunde 2 bardak yesilcay su icen biri degilim ama mutlaka 8 bardak gunde 20 dk mwlcbur yuruyorum bu olmadiginda evde plates sart mutlaka gunluk egzersiz fit olacagim zamanim olsa spof olarak eksikliklerimi tamamlarim ama yok mecbur iste. Ben yaparim bu maci da hakkkiyla alirim goreceksin. Kk forum