- 14 Ekim 2015
- 21
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi musadenizle_cocuklar
Nerde 650 liraya bidee yapmayın allah askinaSıfırı şuan 650 ekstra 200 lira indirim çeki var
luxx olmayanı NUna pepp 650 lira ebebekteNerde 650 liraya bidee yapmayın allah askina
Canimm bu şekilde yaz ozaman arada çok fark var insanları zanaltinda birakiyosunuzluxx olmayanı NUna pepp 650 lira ebebekte
arada neyin çok farkı var ya önce sende uslübuna dikkat et bi ön bar bi sepet farkı var hem sanamı düştü savunmak konu sahibi bişey yazmamışCanimm bu şekilde yaz ozaman arada çok fark var insanları zanaltinda birakiyosunuz
Kullanmayan bilmiyor mu?Bana düştü, peki sanami düşmüştü o satarken altına sıfırı şu para diye yazmak bilmeden nuna luxx kulllaniyorum ne olduğunu biliyorum bence sen bilmeden yorum yapmaaa
sıfırı dediğiniz bunun alt modelidir insanları yanıltmayın lütfen elimdeki arabanın sıfır fiyatı sekiz yüz liradır. neyse fiyatını düşürdüm ben ama alt modeliyle karıştırılmasın.Sıfırı şuan 650 ekstra 200 lira indirim çeki var
500 tl
Ön barı var fotoğraflardan birinde görünüyor isteğe bağlı takılıp çıkarılabiliyorOn bar varmi