Kontakt Lens Numaralı lens yardım..

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
Bayadır gözlük kullanmam gerekiyordu uzagı net göremememden dolayı. (Numarası cok büyük degil gözlüklerimin.) Gözlük kullanamıyorum. Ve lens almak istiyorum. Fakat cevreden duyduguma göre numaralı lenslerin renklileri dogal durmuyormus. Benim de bu konuda pek bilgim yok. Bugday tenliyim saclarım koyu kahve. Bana gidebilecek renkleri(markasıyla birlikte) resimli olarak gösterirseniz ve bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Bayadır gözlük kullanmam gerekiyordu uzagı net göremememden dolayı. (Numarası cok büyük degil gözlüklerimin.) Gözlük kullanamıyorum. Ve lens almak istiyorum. Fakat cevreden duyduguma göre numaralı lenslerin renklileri dogal durmuyormus. Benim de bu konuda pek bilgim yok. Bugday tenliyim saclarım koyu kahve. Bana gidebilecek renkleri(markasıyla birlikte) resimli olarak gösterirseniz ve bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

ben de numaralı lens kullanıyorum ama renkli değil o yüzden yardım edemeyecğm ama lens büyük rahatlık heleki gözlükten sonra
tabi lens alerji falan yapmazsa

numaralı lenslerin, kozmetik yani numarasız lenslerden renk açısından bi farkı yok. renk olayı kalite-marka-seri ile alakalı. ben kahverengi gözlü siyah saçlıyım ve bausch lomb un natural look serisi amaozon yeşili rengini kullanıyorum numaralı. kimse lens olduğunu anlamıyor.. gayet doğal. ama ben de ya da başkasında iyi durmuş olması bişey ifade etmez. senin önce bir göz doktoruna görünüp lens kullanmak istediğini söylemeli ve muayene olmalısın... lens alma, renk seçme işine gelince.. iyi bir mağaza da istediğin markaların istediğin renklerini denersin sana hangisi daha uygun, daha doğal geldiyse onu alırsın.. denemden alma derim...

bende lens kullanıyorm. -4.75 ama şeffaf kullanıyorumm..renklide aldım fiyata göre ucuz olanlar cok belliii oluyorrr her numarasıda yok ama pahalı olanlar hatta doğal olnlarıda var

Ben doktor ile konustum da renkli lenslerin numaralı olanlarının dogal olmadıgını duymustum.

X