kızlar merhabalar. bende 6 yıldır lens kullanan biriyim. gözlerim çok ileri derecede bozuk. lenste 8,5 takıyorum.miyop. ikisininde derecesi aynı. yıllardır b&l soft 38 kullanırım. arada da purvision alırım.
oğlum var ve geceleri lensi çıkarıp yattığımda kalktığımda çocuğun yüzünü doğru düzgün göremiyorum .
zaten çocuktan sonra purvision almıştım. ayda bir çıkarılandan yani. 6 yıldır hiç sorun yaşamamıştım. geçen haftalarda ilk defa gözüm kanlandı. geçmedi. dr a gittim. mikrop kapmış dedi.damla yazdı 2 tane. gözlük takman lazım dedi. evde gözlüğümde yoktu. 6 yıldır gözlüğü unutmuştum. hemen gidip gözlük aldım.tabi en inceltilmiş olanından ama nasıl moralim bozuldu. gözümün numarası büyük olduğu için çok kötü oluyor. çıkarınca makyaj bile yapamıyorum. yüzümü doğru düzgün göremiyorum bile. 10 gün gözlük taktım kontrole gittim. geçmiş tamam dedi ama artık sürekli lens takma dedi. akşamları işten gelince hemen gözlüğünü tak dedi. bende öyle yapıyorum şimdi. arada da yine gözlükle geliyorum işe. işte pek sorun olmuyorda hafta sonu dışarı çıkarken lensi takıyorum.
geçen gün yine gözlükle geldiğim halde gözüm kızardı anlamadım. ne oldu diye. 1 gün önce lensimi takmıştım.
solisyondan olabilir sanırım diye düşünüyorum. çünkü baya bir süredir kullanıyorum. opti free memnunum ama dedimya çok uzun zaman oldu alalı. sanırım onu değiştirmem lazım.
gözün bozuk olması kadar kötübirşey yok valla. gözü sağlam olanlar kıymetini bilsinler..
ben gözlüğüm yada lensim olmadan dışarı bile çıkamam. dışarıyı bırak evde bile herşeyi net göremiyorum off ya çok kötü valla. bazen bunada şükrediyorum gerçi.en azından görüyoruz .allah korusun hiç göremeynler na yapsın demi...?
ben size şeyi sorcam. benim gibi yüksek numaralı lens yada gözlük kullananınız varmı?
birde solisyonunuz bitmediği halde 6 ayı geçince hemen yenisini alıyormusunuz?