Nüfus artış hızı ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.316
3.477
133
2007 den 2017 e hızlı bir artış söz konusu.Gittikçe Tüketim artmakta,dünya küreselleşmekte.Dünyayı bilinçsiz şekilde kullandığımız için yaşamın sonunu daha da hızlandırmaktayız.Caddeler,otobüsler,parklar meydanlar kalabalık nedeniyle nerdeyse nefes alınmıycak duruma geldi.Kişi başına düşen milli gelir seviyesi daha da düştü işsizlik bir kabus oldu gidişat nereye arkadaşlar.

Bunun birinci sebebi mülteciler desem linç edilir miyim?

Tüketim çok üretim yok!

Bizden sonra gelecek nesiller için tehlikeli çanları çalıyor maalesef
Aynı fikirdeyim kesinlikle katılıyorum.Eğitimde bile öncelikteler yaptıkları nüfus kirliliği ve zararlarına giriş yapmıyorum bile.

Aynı fikirdeyim kesinlikle katılıyorum.Eğitimde bile öncelikteler yaptıkları nüfus kirliliği ve zararlarına giriş yapmıyorum bile.
Vodafone bile onlar için bol internetli çok özel ve ucuz bir tarife yapmış
Basmeh mi neydi tarife adı

Görünce çıldırdım

Kendi öz yurdumda
Ben miyim garip?

Der ve giderim

Vodafone bile onlar için bol internetli çok özel ve ucuz bir tarife yapmış
Basmeh mi neydi tarife adı

Görünce çıldırdım

Kendi öz yurdumda
Ben miyim garip?

Der ve giderim
Artık onlar içimizdeler Tc vatandaşlığı bile verilmiş onlara bizim insanımız ne yapsın ya ölsün mü zaten milli gelir seviyesi oldukça düşük işsizlil sayelerşnde daha da arttı.Hiç şaşırmıyorum artık.Evlilere kuma gidiyorlar bide

Ben yazları Antalya da çalışıyorum
Orada da sahilde turistleri taciz ediyor yetişkin erkekler
Elle tutulur hiç bir yanları yok
Bu ülkeye hiç bir faydaları yok sadece zararları var
Çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok
Twitter da günlerce tag oluşturduk istemiyoruz diye
Linç edildik

10 yıl sonra bizi anlayacaklar
Ama iş işten geçmiş olacak

yardımseverlik güzel bişey ama onlara tampon bölge oluşturulabilirdi.Herkese serbes kılındı hırsızı teröristi sapığı katili hepsi aramızd karıştı.Türk millleti iken karma millet olduk artık.Dünyanın en geri kalmış ülkesindeki insanlar dolanıyor ülkemizde.

Nufus artiyorda bu ulke nufusumuz mu yoksa katilanlarin nufusu mu ? Bana kalirsa biz daha cok kisiriz ve nufusumuz zaten az... hepimiz neredeyse buyuk sehirlere konumlanmisiz ben bunu Istanbul dan cevapliyorum ve Turkiyenin yarisinin burada oldiguna inaniyorum yer altindan deniz altindan havadan karadan ulasim yapilsa bile koca ulkenin burada isi ne bazen sinirlerim alt ust oluyor keske gidebilsek bagli olmasak diyorum Allah korusun biri istanbula saldirmaya kalksa ulkede nufus kalmayacak

Birde su var aramizda sadece suriyeli yok ki ... minubuste iki gun evvel tesetturlu bir kadin kendisine sarkintilik ediyor diye gozumun onunde bir adami tokatlayip indi adam ve grubu pakistanliydi isciydi gunumuzde ulkemizde bizler zor is bulurken pakistan suriye afganistanli yok efendim zenciler cesitli ulkelerden geliyor. Bu isin sonu yok yarin oburgun multecibdedigimiz bu bebekler ben o topraklarda dunyaya geldim diyecek multeci dedigin kampta kalir imkanimiz yoksa ne isi var ?

yarısı olmasa dahi 75 milyonun 20 milyonu orda.aslında nüfusumuz azımsanmıycak kadar iyi bence kalabalık şehirler her zaman başa bela.

bizden toprak isteyecekler bu topraklar bizim diyecekler bir cok sorun bekliyor bizi ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…