Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bu bebiş.nub çizgisi paralelKızlar acil yardım nuba göre tahmin yapabilen varmı acaba cok merak ediyorum lütfenEki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129 Eki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129
Merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nuba göre kız gibi sanki. Yani yukarı doğru değilde karşıya doğru ucu.
Ya daha önce tahmin yapmışmıydınız siz acabaKız bu bebiş.nub çizgisi paralel
Size mi? Zannetmiyorum.neden sordunuz ?Ya daha önce tahmin yapmışmıydınız siz acaba
Sizce kız olma oranı yüzde kaç acaba cvaplarsanız sevinirim çokSize mi? Zannetmiyorum.neden sordunuz ?
Genel olarak nub teorısınden cinsiyet tahmini hep yapıyorum evet
% 90 kız bu bebiş.eminim.hatta %100 derdim ama tıpta %100 diye birsey yoktur kesin kız bu bebek.hayırlı olsunSizce kız olma oranı yüzde kaç acaba cvaplarsanız sevinirim çok
% 90 kız bu bebiş.eminim.hatta %100 derdim ama tıpta %100 diye birsey yoktur kesin kız bu bebek.hayırlı olsun
% 90 kız bu bebiş.eminim.hatta %100 derdim ama tıpta %100 diye birsey yoktur kesin kız bu bebek.hayırlı olsun
Bize de bir tahminde bulunsanızSize mi? Zannetmiyorum.neden sordunuz ?
Genel olarak nub teorısınden cinsiyet tahmini hep yapıyorum evet
Bende yorum istiyorum yardımcı olur musunuzVideosuda var atayımmı ya cok heyecanladım ya videoda çok belli her yeri siz daha net görebilirsiniz
Tamam gönderin bakayımVideosuda var atayımmı ya cok heyecanladım ya videoda çok belli her yeri siz daha net görebilirsiniz
Bize de bir tahminde bulunsanız