- 19 Aralık 2024
- 386
- 60
- 13
- 30
Benimkinede bakar mısın rica edersemRamzi teorisi için daha küçük haftalardaki yani bebeğin kese içindeki yerleşimine göre bakıyorlar diye biliyorum. 7 ,8 haftalar gibi.
Burda ise eğer gördüğüm nub ise kız bebek tahminim. Gönlünüzce olur umarım
Kıza benziyor sizinki hayırlı olsunBenimkinede bakar mısın rica edersem
Tahmin Edebilir misiniz
Merhaba benimde ultrasonumu atsam bakar mısınız rica etsemBurda erkeğe benzettim ben. Hayırlısı olsun
Banada bakar mısınız lütfenKıza benziyor sizinki hayırlı olsun
Ben hiç anlamıyorum ramizden falan keşke anlasam Rabbim gönlüne göre verir inşallahKizlar bende az çok ramziden anlıyorum ama bu ultrason farklı geldi ultrason terimleri sol tarafta kalınca bebekte sagdamidir soldamidir çözemedim anlayan varsa cinsiyet tahmininde bulunabilirmi M meryem2132 Rica etsem sende bakarmisin kafam karıştı da benim
Çok teşekkür ederim sanırım yanlış alintilanisimBen hiç anlamıyorum ramizden falan keşke anlasam Rabbim gönlüne göre verir inşallah
Sende benimkine bakar mısınız rica etsemKizlar bende az çok ramziden anlıyorum ama bu ultrason farklı geldi ultrason terimleri sol tarafta kalınca bebekte sagdamidir soldamidir çözemedim anlayan varsa cinsiyet tahmininde bulunabilirmi M meryem2132 Rica etsem sende bakarmisin kafam karıştı da benim
Çok teşekkür ederim sanırım yanlış alintilanisim
Senin bana kız gibi geldi cnm Allah seninde gönlüne göre versinSende benimkine bakar mısınız rica etsem
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunSenin bana kız gibi geldi cnm Allah seninde gönlüne göre versin
Kaç haftalık ki nub için çok küçük.Banada bakar mısınız lütfen
İkili olan 8+6 idiKaç haftalık ki nub için çok küçük.
Şuan cuma günü 10 olacakKaç haftalık ki nub için çok küçük.
Nub için en iyisi 12. Hafta. Şimdi keseye göre ancak değerlendirilebilirİkili olan 8+6 idi
Keseye göre ne diyorsunuz pekiNub için en iyisi 12. Hafta. Şimdi keseye göre ancak değerlendirilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?