- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.002
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınız için teşekkür ediyorum elimde olan diğer usg resminide paylaşıyorum şimdiden sağolun.Emin olmadım erkek gibi sanki başka USG paylaşın
Buda sanki erkek emin olamadım bundan o nedenle ikisi aynı USG sandım diğerine kız dedim benim ikizler 5 yaş olucaklar ikisi kız rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Kiz gibi sankiBana da tahminde bulunur musunuz rica etsem ? 11+5 haftalık burda
Bu hiç uygun değilCevabınız için teşekkür ediyorum elimde olan diğer usg resminide paylaşıyorum şimdiden sağolun.
Çok teşekkür ederimKiz gibi sanki
Ayyy ikiz mi senin de canım ne güzel ben de inşallah alırım kucağıma onları sağlıkla herkes çok zor diyor ama ben korkmuyorum bir kız bir erkek hissediyorum ben eşim de öyle bakalım tahminin tutacak mı hemen yazarım buraya.. güzel dileklerin için teşekkürlerrBuda sanki erkek emin olamadım bundan o nedenle ikisi aynı USG sandım diğerine kız dedim benim ikizler 5 yaş olucaklar ikisi kız rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim inş ilk tahmininiz doğru çıkar :)Bu hiç uygun değil
Merhaba tahmininiz doğru kızımız geliyorKiz gibi sanki
Erken daha en iyi 11 12 13 haftalar olmalı Sanki erkek gibi gibi tekrar USG paylasinIkra meyra arkadasimin usg si bakar misin benmkini dogru bildin
Benimkini de yorumlar mısınız rica etsem çok merak ediyorum :)Slm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
11. Hafta %48
12. Hafta %91
13. Hafta %95 doğruluğu var
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 ve 13 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Buna göre kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalarEki Görüntüle 2925604 Merhaba ben de en son gittiğimde 9 haftalıktı , cinsiyeti tahmin edilebilir mi acaba Haftaya cuma günü tekrar gidicem 12 hafta dolacak o zaman yine gönderirim , bakabilirseniz çok mutlu olurum
Teşekkür ederim Haftaya gittiğimde 12 haftamız dolacak tekrar gönderirim bakarsanız çok memnun olurumBuna göre kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar
Kız gibiMerhabalar , biz bugün 12+4 olduk tekrar kontrole gittik . Cinsiyet tahmininiz var mı acaba