- 29 Eylül 2017
- 785
- 1.520
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Eki Görüntüle 2619118
Benim daha 7 haftalık ama bir tahminde bulunabilir misiniz? Bir dahaki kontrolde de atarım zaten
Karından ise kız vajinal ise erkek
Karından, teşekkür ederim, 12. Haftada kontrolüm var tekrardan gönderirim
Emin olamadım puslu nubu kız sanki ama emin değilim 12-13 hafta usg olursa paylşınMerhaba bugün kontrolüm vardı, tahminde bulunabilir misiniz?Ikra meyra
Başka usg varsa paylaşın yandan pozisyon olursa iyi olur 11 12 13 haftalar olabilirMerhaba bende bir tahmin alabilir miyim 12+3
Birde bu varBaşka usg varsa paylaşın yandan pozisyon olursa iyi olur 11 12 13 haftalar olabilir
Bu kaç haftalıkBirde bu var
9+3 burdaBu kaç haftalık
Emin olamadım puslu nubu kız sanki ama emin değilim 12-13 hafta usg olursa paylşın
Nubu puslu emin olamadım başka yokmu usg12. Hafta aslında, bunu verdi bir tek sonraki kontrolüm 1 ay sonra. Doktorum henüz kesin olmamakla birlikte erkek gibi duruyor dedi.
Kız demiştim iki konuda benimKızlar bizede yorum yaparmısınız
Nubu puslu emin olamadım başka yokmu usg
Kız gibi başka usg varsa paylaşın emin olamadımBanada tahmin yaparmisiniz rica etsem 12+4 :))
Erkek gibi 12-13 hafta usgde paylaşınİkra hanım 10+3 banada bakabilrmisinz
Maalesef elimde sadece bu var şuan :) Çok tesekkür ederim yorumladiginiz için.Kız gibi başka usg varsa paylaşın emin olamadım
Olursa tekrar paylaşınMaalesef elimde sadece bu var şuan :) Çok tesekkür ederim yorumladiginiz için.
Tabiki olursa tekrar paylasim yaparim buradaOlursa tekrar paylaşın
Şöyle bi görüntüde varErkek gibi 12-13 hafta usgde paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?