Kıza benzettim sanki canımBir erkek annesi olarak benimkinide yorumlasana
Çıkıntı yok mu senceKıza benzettim sanki canım
Ben ne dersem tersi çıkıyorÇıkıntı yok mu sencebir kızım var oğlum olsun istiyorum nasipse tabi
6 haftalıkken yazdım adım adım annelik sayfasına erkek dedi 12 haftalık bu görüntüyü attım aslında doktor pipiyi göstermiş yüksek ihtimal erkek dedi. Pipi neresi bilemiyorumBen ne dersem tersi çıkıyorinstagramdaki sayfaya yazdin mi canım sen unuttum
bebegimincinsiyettahmini benim ki bu sayfa mart anneleri hep buraya sordu6 haftalıkken yazdım adım adım annelik sayfasına erkek dedi 12 haftalık bu görüntüyü attım aslında doktor pipiyi göstermiş yüksek ihtimal erkek dedi. Pipi neresi bilemiyorumbir arkadaşımda cinsiyet tahmini melek sayfasına sormuş benim usg resmimi o da erkek demiş. Bilmiyorum artık buralar soruyorum kız diyende var erkek diyende.
Sen tahmin yapıyor musun bu sayfa sana mı aitbebegimincinsiyettahmini benim ki bu sayfa mart anneleri hep buraya sordu
Yok canım ben hic anlamıyorumSen tahmin yapıyor musun bu sayfa sana mı ait
Sana ne dedi peki bu sayfa kız mı dediYok canım ben hic anlamıyorum
%80 kız dedi.Sana ne dedi peki bu sayfa kız mı dedi
Hadi hayırlısı mart anneleri hep buraya sordun dedin tutan oldu mu son kez oraya sorayım%80 kız dedi.
Yarın doktor ne diyecek bakacağım
Tabi, sayfasinda da örnek çok paylaşmış tuttuğuna dairHadi hayırlısı mart anneleri hep buraya sordun dedin tutan oldu mu son kez oraya sorayım
Canım sordum erkek dedi benimkineTabi, sayfasinda da örnek çok paylaşmış tuttuğuna dair
Sırada bekliyorum, hayırlı olsun canımCanım sordum erkek dedi benimkinesen gittin mi doktora ne dedi belli mi cinsşyet
Ahh çok heyecanlıSırada bekliyorum, hayırlı olsun canım
Yok kuzum göstermediAhh çok heyecanlıgeldi mi sıra merakla bekliyorum haberdar et
Kız olabilir mi acaba kızlar saklıyor ya genelde. İnsan merak içinde kalıyorYok kuzum göstermedi
Mümkün değil açmadı bacaklarını doktor neler neler yaptı oysa ki
Doktor %60 kız diyelim ama kesin olana kadar hazırlık yapma dedi, cok uğraştı vajinal bile baktı ama poposunu dönmüş ayaklarını kendine çekipKız olabilir mi acaba kızlar saklıyor ya genelde. İnsan merak içinde kalıyor
Benim kızımda öyleydi canım poposu dönüktü elleri hatta ayaklar hep yüzdeydi çok zor görüyodukDoktor %60 kız diyelim ama kesin olana kadar hazırlık yapma dedi, cok uğraştı vajinal bile baktı ama poposunu dönmüş ayaklarını kendine çekip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?