Erkek gibi büyük ihtimallemerhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner,Eki Görüntüle 3111902 Eki Görüntüle 3111903 kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
doktor da öyle söyledi ama bazı resimlerde yatay duruyor. o nasıl oluyor ki?Erkek gibi büyük ihtimalle
Onun bi derecesi var sizinki cok fazla aşağıda değildoktor da öyle söyledi ama bazı resimlerde yatay duruyor. o nasıl oluyor ki?
Nubu erkek ama hayırlısımerhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner,Eki Görüntüle 3111902 Eki Görüntüle 3111903 kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
Nubu erkek ama hayırlısı
arkasını dönmüş sanki. bişey anlaşılmıyor. sağlıkla doğsunKızlar bizde 14 haftalığız göstermedi kendini sizce nedir :)
Erkek bnce kesinmerhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner,Eki Görüntüle 3111902 Eki Görüntüle 3111903 kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
Daha net yok mu resim canımKızlar bizde 14 haftalığız göstermedi kendini sizce nedir :)
Bu var 12 haftalik karından utrasonDaha net yok mu resim canım
Erkek benceEki Görüntüle 3112659 Buna da bakarmisiniz arkadaslar lutfen
kiza benziyor nubuArkadaşlar selam, sizce benim bebeğimin cinsiyeti nedir? Nuba göre. Burda 13+2 di.
Merak ediyorum. Bi oğlum var bunda kız olsa ne güzel olur
Bir erkek annesi olarak benimkinide yorumlasanaErkek bnce kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?