- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Havalianne__
Sizinki kıza benziyorKızlar meraba rica etsem anlayan arkadaşlar benim ultrason görüntülerini de yorumlayabilir mi, teşekkür ederim şimdiden:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki kıza benziyorKızlar meraba rica etsem anlayan arkadaşlar benim ultrason görüntülerini de yorumlayabilir mi, teşekkür ederim şimdiden:)
Bu bebek de bence kız resmi çevirip bakınca kordonun altından paralel uzanan nubu var gibi
Arkadaşın biri de başka sayfada erkek gibi demiş canım. Çok teşekkür ederim yorumun için. Bir oğlum var, her anne gibi gönül kız evlat da tatmak istiyor. Ama tabiki önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabiki. Sen nubunu görebildin mi canım neye dayanarak yorum yaptın acabaSizinki kıza benziyor
4. Resimde nubu paralel duruyordu o sebeple kız dedimArkadaşın biri de başka sayfada erkek gibi demiş canım. Çok teşekkür ederim yorumun için. Bir oğlum var, her anne gibi gönül kız evlat da tatmak istiyor. Ama tabiki önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun en önemlisi o tabiki. Sen nubunu görebildin mi canım neye dayanarak yorum yaptın acaba
Anladım canım. Amin, rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Çok teşekkür ederim4. Resimde nubu paralel duruyordu o sebeple kız dedim
İnşaAllah hayırlı sağlıklı ve gönlünüzdeki olur
Heycanla bekliyoruz bizde benimde 1 oğlum var Allah hayırlısını versin ama belirsizlik insanı sabırsızlandırıyor ben nub tahminini hiç anlamıyorum yorumlarınız için teşekkürler şimdi 1 e 1 tahminBu bebek de bence kız resmi çevirip bakınca kordonun altından paralel uzanan nubu var gibi
Başka yok elinde foto dimi canım. Çok minik annesi nub falan birşey algılanmıyor :)Kızlar benim daha çok erken ama 8 artı 3.merak ettim bu görüntüyle tahminde bulunan olabilir mi?
Kızlar benim daha çok erken ama 8 artı 3.merak ettim bu görüntüyle tahminde bulunan olabilir mi?
Teşekkür ederim kızlar. Biraz daha zaman geçsin o zamanNub için küçük
Daha belli olmadimi sizinO dik beyazlık plasenta canım, diğer beyazlık bacağının biri
Daha belli olmadimi sizin
Insallah hayirli saglikli erkek evlattir benim ikinci kizim geliyo arkadasiminkinede kiz dermişlerdi ustelikte ozel hastaneye gidiyordu devlet hastanesinde ayrinti ultrasonda erkek demiş doktorlar ozeldeki bacak arasini bile cekip veriyodu bostu 17haftaya kadar snra ayrintili zamaninda erkek demsler hayirlisi olsun herkesinPazartesi sabah gideceğim canım
Ay gece gece bana umut oldun canım, anlattım mı sana bilmiyorum. Salı günü gittim özele doktor çok uğraştı yan dön geri yat dedi öksür dedi VS. Benim bebek hiç uygun pozisyon da değil en başından beri. Sonra ayak arasından kıza benzetiyorum dedi ama bu kesin değil dedi. Bende dedim hocam kemşk yapısından da anlaşılıyormuş diye doktorda normalde bende cinsiyeti söylerim dedi ama uygun pozisyon olması lazım dedi sırtüstü durması lazım dedi. Sonra bebek artık sırtüstü mü durdu bilmeyecem yandan kıza benzetiyorum iki çizgi var paralel dedi. Kızlarda böyle olur, erkekler de biraz daha dik olur dedi. Evet yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi kesin kız mıdır anlamadım, % verebilir misiniz dedim vermedi. Yani bana nubdaki paralel çizgi gibi konuştuInsallah hayirli saglikli erkek evlattir benim ikinci kizim geliyo arkadasiminkinede kiz dermişlerdi ustelikte ozel hastaneye gidiyordu devlet hastanesinde ayrinti ultrasonda erkek demiş doktorlar ozeldeki bacak arasini bile cekip veriyodu bostu 17haftaya kadar snra ayrintili zamaninda erkek demsler hayirlisi olsun herkesin
Arkadasin ultrasonu silmisimAy gece gece bana umut oldun canım, anlattım mı sana bilmiyorum. Salı günü gittim özele doktor çok uğraştı yan dön geri yat dedi öksür dedi VS. Benim bebek hiç uygun pozisyon da değil en başından beri. Sonra ayak arasından kıza benzetiyorum dedi ama bu kesin değil dedi. Bende dedim hocam kemşk yapısından da anlaşılıyormuş diye doktorda normalde bende cinsiyeti söylerim dedi ama uygun pozisyon olması lazım dedi sırtüstü durması lazım dedi. Sonra bebek artık sırtüstü mü durdu bilmeyecem yandan kıza benzetiyorum iki çizgi var paralel dedi. Kızlarda böyle olur, erkekler de biraz daha dik olur dedi. Evet yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi kesin kız mıdır anlamadım, % verebilir misiniz dedim vermedi. Yani bana nubdaki paralel çizgi gibi konuştu
Hakkinda hayirlsi olsun canm insallahAy gece gece bana umut oldun canım, anlattım mı sana bilmiyorum. Salı günü gittim özele doktor çok uğraştı yan dön geri yat dedi öksür dedi VS. Benim bebek hiç uygun pozisyon da değil en başından beri. Sonra ayak arasından kıza benzetiyorum dedi ama bu kesin değil dedi. Bende dedim hocam kemşk yapısından da anlaşılıyormuş diye doktorda normalde bende cinsiyeti söylerim dedi ama uygun pozisyon olması lazım dedi sırtüstü durması lazım dedi. Sonra bebek artık sırtüstü mü durdu bilmeyecem yandan kıza benzetiyorum iki çizgi var paralel dedi. Kızlarda böyle olur, erkekler de biraz daha dik olur dedi. Evet yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi kesin kız mıdır anlamadım, % verebilir misiniz dedim vermedi. Yani bana nubdaki paralel çizgi gibi konuştu
canımm naptın netleşti mi cinsiyetAy gece gece bana umut oldun canım, anlattım mı sana bilmiyorum. Salı günü gittim özele doktor çok uğraştı yan dön geri yat dedi öksür dedi VS. Benim bebek hiç uygun pozisyon da değil en başından beri. Sonra ayak arasından kıza benzetiyorum dedi ama bu kesin değil dedi. Bende dedim hocam kemşk yapısından da anlaşılıyormuş diye doktorda normalde bende cinsiyeti söylerim dedi ama uygun pozisyon olması lazım dedi sırtüstü durması lazım dedi. Sonra bebek artık sırtüstü mü durdu bilmeyecem yandan kıza benzetiyorum iki çizgi var paralel dedi. Kızlarda böyle olur, erkekler de biraz daha dik olur dedi. Evet yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi kesin kız mıdır anlamadım, % verebilir misiniz dedim vermedi. Yani bana nubdaki paralel çizgi gibi konuştu
Canım ayrıntılıda emin olacam artık, ertesi hafta gitmiştim. Yandan kız dedi, bende çzgi paralel ondan mı dedim kafa salladı. Bacak arası boş mu dedim oda, o pozisyona gelmiyor gelse bakacam dedi. Sonra yok kız bu dedicanımm naptın netleşti mi cinsiyet
anladım canım hadi hayırlısı olsun hakkında..Canım ayrıntılıda emin olacam artık, ertesi hafta gitmiştim. Yandan kız dedi, bende çzgi paralel ondan mı dedim kafa salladı. Bacak arası boş mu dedim oda, o pozisyona gelmiyor gelse bakacam dedi. Sonra yok kız bu dedi