- 5 Ocak 2024
- 6
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi mirage8788
Merhaba, nub teorisine göre uzmanlardan cinsiyet tahmini rica etsem :) 11 haftalık
Aşağıda ilk resim benim bebiş, ikinci resimde teoriye göre baktım %70 kız gibi ama nub hafif yukarıda ve ucu birleşik değil.
merhaba bu görüntüyü nereden yaptırdınızMerhaba, nub teorisine göre uzmanlardan cinsiyet tahmini rica etsem :) 11 haftalık
Aşağıda ilk resim benim bebiş, ikinci resimde teoriye göre baktım %70 kız gibi ama nub hafif yukarıda ve ucu birleşik değil.
Kadinin üstte olmasi cinsiyeti belirlermi bir bilginiz varmi ?Merhaba, nub teorisine göre uzmanlardan cinsiyet tahmini rica etsem :) 11 haftalık
Erkek gibi duruyor cinsiyeti öğrendiniz miBenim için de tahmin de bulunur musunuz ?
Ogrenmedim henüz. Kız hissediyorum bende.Erkek gibi duruyor cinsiyeti öğrendiniz mi
KızMerhaba, nub teorisine göre uzmanlardan cinsiyet tahmini rica etsem :) 11 haftalık
Sizce nedir hanımlar
Kız hissettim canımSizce nedir hanımlar
NeKadinin üstte olmasi cinsiyeti belirlermi bir bilginiz varmi ?
Bende senin ki erkek gibi geldi canım. Hayırla gelsin inşallahKız hissettim canım
Benimki nedir sizce bir kızım var bir oğlum olsun isterim öncelliğim hayırlısı olsun inşallah
Allah gönlümüze.gore versin inşallahBende senin ki erkek gibi geldi canım. Hayırla gelsin inşallah
Kız benceSizce nedir hanımlar
Ayyy inşallah. Öğrenemedik doktor göremedim dedi. Merkta kaldık böyleKız bence
Düz bi çıkıntı gördüm gibi öyle olunca kız oluyor nub teorisine göre yukarı doğru olunca da erkek bakalım hayırlısı bende 13. Haftadayım doktor kıza benziyo dedi bana daAyyy inşallah. Öğrenemedik doktor göremedim dedi. Merkta kaldık böyle
Valla biz de onu gördükDüz bi çıkıntı gördüm gibi öyle olunca kız oluyor nub teorisine göre yukarı doğru olunca da erkek bakalım hayırlısı bende 13. Haftadayım doktor kıza benziyo dedi bana da
O kesin konuşamadığı için bişey dememiş bence bana iki farklı doktor baktı ikiside özeldi ikiside kıza benziyor dedi biri 11+4 de söyledi biride 12+5te tecrübeli doktorlar daha kolay anlıyo galiba biz bile tahminde bulunuyoruz doktorun anlaması lazım aslında bidahakine belli olur inşallah cnmValla biz de onu gördük
Kız diye niyetleniyoruz . Doktor hanımcık göremedi ne hikmetsehakkımız da hayırlısı olsun
Senin resim.var mi atsana bana. Doktorum bulunduğum.sehirde en iyi doktor. Şehir dışından bile hastası var. Söylemedi gene de sinir oldumO kesin konuşamadığı için bişey dememiş bence bana iki farklı doktor baktı ikiside özeldi ikiside kıza benziyor dedi biri 11+4 de söyledi biride 12+5te tecrübeli doktorlar daha kolay anlıyo galiba biz bile tahminde bulunuyoruz doktorun anlaması lazım aslında bidahakine belli olur inşallah cnm