- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Tahminleri genelde doğru çıkan varsa yazsın buraya lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ki kontrolden canımUltrason fotosu varmı
Ben erkek diyorumDün ki kontrolden canım
Doktorumuz kıza yatkın dedi ama tabi net değil 16.haftada netleşirmiş merak içindeyimBen erkek diyorum
Benim doktorum 13. Hafta da yuzde Yüz kız dedi okadar geç belli oldugunu bilmiyordum değişir mi ki bi sürü şey aldım ben cıkıntıyı gördüm yukarı doğru oldugu için erkek dedim senin kine.Doktorumuz kıza yatkın dedi ama tabi net değil 16.haftada netleşirmiş merak içindeyim
Değişebiliyor canım bende çıkıntı gibi birşey gördüm ama garantiye almak lazım şimdilik hep unisex şeyler aldım korkudanBenim doktorum 13. Hafta da yuzde Yüz kız dedi okadar geç belli oldugunu bilmiyordum değişir mi ki bi sürü şey aldım ben cıkıntıyı gördüm yukarı doğru oldugu için erkek dedim senin kine.
Çoğu kişi kız diyor bende kendimi kıza hazırladım bakalım ne olucakKız bence
Hayır ile sağlık ile doğsun inşaALLAHÇoğu kişi kız diyor bende kendimi kıza hazırladım bakalım ne olucak
USG 11 12 13 haftalar varsa paylaşın bu USG kaç haftalık nubu goremedimDün ki kontrolden canım
USG 11 12 13 haftalar varsa paylaşın bu USG kaç haftalık nubu goremedim
14+2 bu attığım diğerlerini de atayım size 12 haftalık olanıUSG 11 12 13 haftalar varsa paylaşın bu USG kaç haftalık nubu goremedim
Kız14+2 bu attığım diğerlerini de atayım size 12 haftalık olanı
Teşekkür ediyorum canım kesinleştiğinde seni etiketlerim