Kafa yapısı erkek gibi canım sağlıkla gelsin
Yaaa kız istiyoduk da inşallah sağlıklı hayırlı hangisiyse o olsun inşallahKafa yapısı erkek gibi canım sağlıkla gelsin
Bizde 12 haftalık bizede tahminde bulunurmusunuzKafa yapısı erkek gibi canım sağlıkla gelsin
Tam bi kız gibi maşallah sağlıkla kucağınıza alınBizde 12 haftalık bizede tahminde bulunurmusunuz
Nub düzmü yaaa inşallah iki oğlum var sağlıklı olsun kız olsun istiyoruzTam bi kız gibi maşallah sağlıkla kucağınıza alın
Evet düz bir çıkıntı var kız gibi duruyo bana öyle geldi gönlünüzce olsun inşallahNub düzmü yaaa inşallah iki oğlum var sağlıklı olsun kız olsun istiyoruz
Çok çok teşekkür ederim bir kaç yere daha sordum onlarda bu şekilde söyledi inşallahEvet düz bir çıkıntı var kız gibi duruyo bana öyle geldi gönlünüzce olsun inşallah
Benimkini de yorumlar mısınız 12+2 haftalık ultrason kağıdımEvet düz bir çıkıntı var kız gibi duruyo bana öyle geldi gönlünüzce olsun inşallah
Büyük ihtimal erkekBenimkini de yorumlar mısınız 12+2 haftalık ultrason kağıdım
Gönlümden erkek geçiyor ama kız olsa asla üzülmem henüz ikiside yok çünkü ilk bebeğim olcak sağlıkla gelsin inşallahBüyük ihtimal erkek
AMİN inşallah hayırlısı olsunGönlümden erkek geçiyor ama kız olsa asla üzülmem henüz ikiside yok çünkü ilk bebeğim olcak sağlıkla gelsin inşallah
Bakın burdaki görsel ile kendi ultrasonumi kıyaslayınca kanısına varmıştım benBüyük ihtimal erkek
Bende öyle vardım zaten çoğu tutuyoBakın burdaki görsel ile kendi ultrasonumi kıyaslayınca kanısına varmıştım ben
Buda bugünkü görüntümüz. Aslinda 13+1 adet tarihine göre ama Dr ult. 12+2 ddi bugün burda da erkek gibi sanki. cinsiyet hakkında bişey söylemedi bı ay sonra söylermişBende öyle vardım zaten çoğu tutuyo
Evet canım benimde böyle erkek olunca önden gidiyo zaten hayırlısı olsunBuda bugünkü görüntümüz. Aslinda 13+1 adet tarihine göre ama Dr ult. 12+2 ddi bugün burda da erkek gibi sanki. cinsiyet hakkında bişey söylemedi bı ay sonra söylermiş
Selam bizede bakarmısınız 13haftalık ama 2gün önde şuanKafa yapısı erkek gibi canım sağlıkla gelsin
Kıza benziyor 6 7 haftalık var mı fotoSelam bizede bakarmısınız 13haftalık ama 2gün önde şuan