Erkek gibi canımEki Görüntüle 3374622
Kızlar selamlar bebisim burda 12 haftalik doktor cinsiyet tahmini yapmadi nub teröristinden anlayan var mi
Buna bakar mısınız 9+3Erkek gibi canım
Canım 12 haftadan sonra nub geçerli oluyor bende kendiminkini tahmin edemiyorum şuan 10 haftalığızBuna bakar mısınız 9+3
Banada bakar mısın 16 haftalıkCanım 12 haftadan sonra nub geçerli oluyor bende kendiminkini tahmin edemiyorum şuan 10 haftalığız
Canım 12. Haftada ultrason fotoğrafın var mıBanada bakar mısın 16 haftalık
Bunlar var canım 12 13 haftalık olucak galibaCanım 12. Haftada ultrason fotoğrafın var mı
Erkek gibi geldi bana öğrenince buraya yazar mısın 16 haftalıksa öğrenirsin yakındaBunlar var canım 12 13 haftalık olucak galiba
Erkek gibi canım
Çok büyük ihtimal erkek benim bebeğime benziyorEki Görüntüle 3387475 benimkinide bakar mısınız 12 haftalık
Her nub yorum msjinin altına sorar oldum o kdr merk ediyorum kiiii burda 12+2 haftalık. Görünce erkek dersiniz muhtemelen ama o nubu deildir bacagidir diyen de çok gerçekten bı fikrim yok benimdeCanım 12. Haftada ultrason fotoğrafın var mı
Bence nubu o içimden de erkek geçti canım hayırlısı olsun inşallahHer nub yorum msjinin altına sorar oldum o kdr merk ediyorum kiiii burda 12+2 haftalık. Görünce erkek dersiniz muhtemelen ama o nubu deildir bacagidir diyen de çok gerçekten bı fikrim yok benimde
merhaba buna da bir yorumunuz olur mu:)Çok büyük ihtimal erkek benim bebeğime benziyor
Doktor düz çekmek yerine neden yan çekmeyi tercih etmiş anlamadım ama erkek gibi bidaha gidince düzgün ultrason alırsan yine yorumlarımmerhaba buna da bir yorumunuz olur mu:)