Merhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyım rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nub teorisi
- Konu Sahibi Hzl-01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2019
- 140
- 48
- 98
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Nerden anlaşılıyor merak ettim 7 haftadan anlayabilir misiniz benim için de yorum yapınErkek canım
- 28 Mart 2019
- 140
- 48
- 98
Yorum yaptığınız için çok teşekkür ederimErkek canım
- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 26
Evet erkek bu bebişMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyım rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Yorumunuz için çok teşekkürler 9 yaşında kızım var.O da erkek hissediyorum diyor.cok heyecanlı Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah tekrardan çok teşekkürlerEvet erkek bu bebiş
Bende attım rica etsem bakar mısınız?Evet erkek bu bebiş
Gönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Yukarıda konu açtığım bebeğimin ultrason fotoğrafına benziyor sizinki de .benim bebeğim kızSizce cinsiyeti nedir?
Oy prensesin geliyor o vakit . Kaç haftalık oldunuz? Biz 18 hafta 2 gündeyiz ve ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz.Yukarıda konu açtığım bebeğimin ultrason fotoğrafına benziyor sizinki de .benim bebeğim kız
biz şuan 14 hafta 4 günlüğüz fetal DNA testi ile öğrendim cinsiyeti.sizin 18 hafta ise kızdır diye düşünüyorum.erkek bebişler çoğunlukla 12-13 haftada gösteriyor kendinigöstermeyen de var ama çoğunlukla 12-13 haftada belli oluyor cinsiyet ben ilk kızımda 20.hafta da öğrenmiştim cinsiyeti.suan 10 yaşında.Oy prensesin geliyor o vakit . Kaç haftalık oldunuz? Biz 18 hafta 2 gündeyiz ve ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz.
- 28 Şubat 2011
- 13.790
- 15.457
- 498
Nub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyorSizce cinsiyeti nedir?
- 28 Şubat 2011
- 13.790
- 15.457
- 498
Nub teorisine göre erkekMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyım rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Evet o yüzden nub teorisi herkesde tutmuyor sanirim.bende biraz araştırmıştım nub teorisini bende erkeğe benzetmistim.bide benim bütün belirtilerim erkekti cinsiyeti her ne olursa olsun 1.5 senedir bekliyoruz bebeğimizi çok şükür nasip oldu.cok büyük mutluluk.Rabbim tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahAma kızınız olacakmış demek ki teoriler doğru değil Şans işi galiba
Nub bende belli değil ya da ben göremedim. Bşr doktor erkeğe benziyor dedi başka doktor kıza. Başka ultrason resmi de atar onlara da bakarsınızNub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyor
Evet o yüzden nub teorisi herkesde tutmuyor sanirim.bende biraz araştırmıştım nub teorisini bende erkeğe benzetmistim.bide benim bütün belirtilerim erkekti cinsiyeti her ne olursa olsun 1.5 senedir bekliyoruz bebeğimizi çok şükür nasip oldu.cok büyük mutluluk.Rabbim tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Eklentiler
- Screenshot_20230616-205709_Video Player.jpg45,1 KB · Görüntüleme: 375
- Screenshot_20230616-184925_Video Player.jpg55,9 KB · Görüntüleme: 274
- Screenshot_20230616-205701_Video Player.jpg49,4 KB · Görüntüleme: 284
- Screenshot_20230616-184859_Video Player.jpg39,1 KB · Görüntüleme: 297
- Screenshot_20230615-231340_Gallery.jpg53,5 KB · Görüntüleme: 373
Sizin de mi mide bulantısı olmadı yoksa. Bende olmayınca ve öyle kalçadan kilo vs almayınca erkek belirtileri dediler. Toplam 2 kilo aldım 18 haftadayım.Evet o yüzden nub teorisi herkesde tutmuyor sanirim.bende biraz araştırmıştım nub teorisini bende erkeğe benzetmistim.bide benim bütün belirtilerim erkekti cinsiyeti her ne olursa olsun 1.5 senedir bekliyoruz bebeğimizi çok şükür nasip oldu.cok büyük mutluluk.Rabbim tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Bir kere bile migdem bulamadı.ilk kızımda 5-6 ay yataktan kalkamiştim.bunda bulanmayinca çevrem erkek olabilir dedi 68 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum kusmam olmamasina rağmen zayıfladım.14 haftaligim.istahim çok yerinde.surekli protein istiyor canimve tatli.Gobegim çok az var.oda akşamları ortaya çıkıyor minicik bir top gibi.afedersiniz göğüslerim de karardı.annemlere söyleyince hemen erkektir dediler.onlarin zamanında ultrason olmadığı için bu şekilde tahmin yapılıyormuş.hamilelik belirtileri cinsiyet ile alakası yok bence.sadece tesadüfSizin de mi mide bulantısı olmadı yoksa. Bende olmayınca ve öyle kalçadan kilo vs almayınca erkek belirtileri dediler. Toplam 2 kilo aldım 18 haftadayım.