Bugün doktorda net göremedim ama kıza benzettim dedi 1 ay sonra kontrol var netlescek bakalımKıza benzettim
Tahminim kızKızlar son adete göre 11+5 ultrasona göre 12+3 günlük nub teorisi diye birşey varmış anlayan varmı bugün doktor tahminde bulundu ama net görmedim dedi 1 ay sonra randevum var. Bu arada çok şükür herşey yolunda
Tahminim kız
Canım resmi göremedimBnim ne sizce
Int sorun oldu gelmemis atimm smdiCanım resmi göremedim
Atmmm cnm baktn miCanım resmi göremedim
Kaç haftalık şuan kız gibi hissettim bu çıkıntı oluyormuş ondan göremedim ben düz olunca kız hafif yukarı bakınca erkek diyorlarAtmmm cnm baktn mi
Basiniz saoglsn 11 hafta suan .. siyah beyzda yukari ciknti var gbi grdum bnde amaKaç haftalık şuan kız gibi hissettim bu çıkıntı oluyormuş ondan göremedim ben düz olunca kız hafif yukarı bakınca erkek diyorlarbenim ilk gebeliğim de kız demişlerdi sonra erkek cikdi erken doğumla kaybettim maalesef.
Büyütünce bulaniklasiyor uygulamayla alakalı o yüzden NeT göremiyorum ( sen sağol)Basiniz saoglsn 11 hafta suan .. siyah beyzda yukari ciknti var gbi grdum bnde ama
Hmmm tskr alah hepimize once hayrli evltlar versin inslhBüyütünce bulaniklasiyor uygulamayla alakalı o yüzden NeT göremiyorum ( sen sağol)
Burda arada ciktindi var snki dha beli burdaBüyütünce bulaniklasiyor uygulamayla alakalı o yüzden NeT göremiyorum ( sen sağol)
Yok canım ben göremedimBenimki sanki 37 ekran tüplü tv de çekildi. Hiçbir şey belli olmuyor. Sizce belli mi cinsiyeti
Evet var gibi. Doktor ne zaman çağırdı kontroleBurda arada ciktindi var snki dha beli burda