- Konu Sahibi secondmama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin resimleri baska konuda gordum ama hiç görünmüyor oyuzden bisey söyleyemiyorum. Yatay konumda nub belli olacak şekilde dururlarsa oyle görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallahBenim ikizlerime de yorum yapar mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimCanim senin resimleri baska konuda gordum ama hiç görünmüyor oyuzden bisey söyleyemiyorum. Yatay konumda nub belli olacak şekilde dururlarsa oyle görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah
Canim senin resimleri baska konuda gordum ama hiç görünmüyor oyuzden bisey söyleyemiyorum. Yatay konumda nub belli olacak şekilde dururlarsa oyle görünüyor. Sağlıkla gelsinler inşallah
Benim kızımın ultrason görüntüsüne öok benziyor bi çok kişi erkek dedi ben kıza benzetmiştim. Sizinkini de kıza beenzettim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belli oldu mu cinsiyetiniz.Arkadaşlar selam, benim de biraz araştırdığım bir konu ama daha önce yorumlayıp bir tecrübesi olan ve tahminleri tutan arkadaşlar 12 haftalık aşağıdaki görüntüyü yorumlayabilirler mi? Nub kısmı çok net görünüyor ama yorumlama konusunda destek rica ediyorum. Genelde çıkıntı yatay olunca kız, dikey olunca erkek deniyor. Bu görüntü yatay gibi ama uzun ve çıkık da olduğundan çok kararsız kaldım. Siz ne diyorsunuz?
TabiBir hafta önceki ultrason resimleri dr var elimde. Yorum yapmak icin uygun mudur?Ona da bakabilir misiniz?
Resimleri gönderdim üstte
Biri kız biri erkek gibi geldi ama emin değilim cihazın kalitesi çok iyi degilYorumlarsaniz mutlu olurum
Ben de öyle umut ediyorum. Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorumladiginiz için.Netlestiginde buradan paylaşırımBiri kız biri erkek gibi geldi ama emin değilim cihazın kalitesi çok iyi degil
Merhaba sizin cinsiyet belli oldu muArkadaşlar selam, benim de biraz araştırdığım bir konu ama daha önce yorumlayıp bir tecrübesi olan ve tahminleri tutan arkadaşlar 12 haftalık aşağıdaki görüntüyü yorumlayabilirler mi? Nub kısmı çok net görünüyor ama yorumlama konusunda destek rica ediyorum. Genelde çıkıntı yatay olunca kız, dikey olunca erkek deniyor. Bu görüntü yatay gibi ama uzun ve çıkık da olduğundan çok kararsız kaldım. Siz ne diyorsunuz?