- 13 Ağustos 2022
- 15
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi secondmama
Banada bakarmsnz acaba daha küçük ama işte merak :)net kız, bir sürü nub resmi inceledim int.ten :) sadece cıkıntı degil bebegin omurga pozisyonuna göre de kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada bakarmsnz acaba daha küçük ama işte merak :)net kız, bir sürü nub resmi inceledim int.ten :) sadece cıkıntı degil bebegin omurga pozisyonuna göre de kız
Erkek gibiiBanada bakarmsnz acaba daha küçük ama işte merak :)
Teşekkür ederim :)Erkek gibii
Canim ben nub a göre yorumlayabiliyorum keseden anlamıyorum maalesefBanada bakarmsnz acaba daha küçük ama işte merak :)
Erkeğe benziyor ama kordon da olabilir mi emin olamadım doktor tahminde bulundu muBenimkini de yorumlarmisiniz ? :)
Teşekkür ederm canım yinede :)Canim ben nub a göre yorumlayabiliyorum keseden anlamıyorum maalesef
insta.da bebek cinsiyeti planlama yapan kişiler var, isterseniz özelden birini yollayayım size. tabiki bu işin garantisi yok, Allah nasip ettiyse olurBen nasıl kız bebek sahibi olablirm
Benim bebişin cinsiyeti nedir nuba göreCanim ben nub a göre yorumlayabiliyorum keseden anlamıyorum maalesef
Göremedim canim bacakları açıyı kapatmış gibi :)Benim bebişin cinsiyeti nedir nuba göre
Doktor da bi erkek bi kız diyor zaten, bu gidişle doğunca görücez inşallahGöremedim canim bacakları açıyı kapatmış gibi :)
Canim benimki niye yorumlarmisinGöremedim canim bacakları açıyı kapatmış gibi :)
Canim benimki de yorumlarmisin
Canim göremedim pek ama kız gibi geldiCanim benimki niye yorumlarmisin
Sagol canim cevap verdiğin içinCanim göremedim pek ama kız gibi geldi
Benim ikizlerime de yorum yapar mısınız?Şimdiden çok teşekkür ederimCanim göremedim pek ama kız gibi geldi