Erkek canım rahat ol bu pipiden başka bişey olamazKizlar slm bizede ozel doktor 12 haftlikken erkek demisti 16. Haftada devlete gittik bebek kiz dedi bidaha ozele gittik pipisinin resmini verdi sizce bukadar buyuk pipi olabilirmi yaaa
Bana kordon bagiymis gibi gelio yaaaErkek canım rahat ol bu pipiden başka bişey olamaz
Zannetmiyorum kordon bağı orda olsa arada kordon falan var der. Netten bak etkek Bebek bacak arası yaz aynı böylrBana kordon bagiymis gibi gelio yaaa
Bence ayrintiliyi bekle bebek pipisi ince oluyo bacak arasinda yarik var gibi ama testisleri de olabilir bencede o aradaki pipi degil canim pipi daha ince oluyor ama kordondan pipi kapanmis olabilir erkekde olabilirKizlar slm bizede ozel doktor 12 haftlikken erkek demisti 16. Haftada devlete gittik bebek kiz dedi bidaha ozele gittik pipisinin resmini verdi sizce bukadar buyuk pipi olabilirmi yaaa
Bizim makina kalitesizmis yaa. Sagdaki bacaklariymis. Sizce belli olur mu cnsiyeti
Kizzz hay agzinla bin yasa.... yaaa erkekte kizda olsa diom yaaa canimin bir parcasi allah hepimizinkini kendilerine bagislasin insallah.... ama jcimden ole cok kiz istoyorumki anlatamam Allahin gucune gitmesinde napimmm icimden ole istiom isteeeBence ayrintiliyi bekle bebek pipisi ince oluyo bacak arasinda yarik var gibi ama testisleri de olabilir bencede o aradaki pipi degil canim pipi daha ince oluyor ama kordondan pipi kapanmis olabilir erkekde olabilir
Gonlunce olsun ins canim bende kiz istiyodum ama her seferinde erkek cevabini alinca alisyim artik dr yeni dogan sunneti dusunup dusunmedigimi sorunca daha ümit bile kalmadiKizzz hay agzinla bin yasa.... yaaa erkekte kizda olsa diom yaaa canimin bir parcasi allah hepimizinkini kendilerine bagislasin insallah.... ama jcimden ole cok kiz istoyorumki anlatamam Allahin gucune gitmesinde napimmm icimden ole istiom isteee
Canim penis resmi attim sana kendin benzetme yapKizlar slm bizede ozel doktor 12 haftlikken erkek demisti 16. Haftada devlete gittik bebek kiz dedi bidaha ozele gittik pipisinin resmini verdi sizce bukadar buyuk pipi olabilirmi yaaa
Hem benzior hem benzemior hahahahah reismde ekleyemiprum hata verip duruyor sinir oldumCanim penis resmi attim sana kendin benzetme yap
Resim boyutunu kucult boyutu buyuktur:)Hem benzior hem benzemior hahahahah reismde ekleyemiprum hata verip duruyor sinir oldum
Sonunda basardimmm bakin bakalimm neye benziyor bu cinsiyett :)))Resim boyutunu kucult boyutu buyuktur:)
Canim yarik var o yarik testisleri yads kiz bebegin bilemedim ki bence dra bir kez daha sor kizada benziyo erkege deSonunda basardimmm bakin bakalimm neye benziyor bu cinsiyett :)))
Diorum yaaa ikisinede benzuooo dieeee... seninkinde resmen belli erkek oldugu ben burdayim dio pipi masallahhh :)) bende ogrenmekk istiorummm yaaaaCanim yarik var o yarik testisleri yads kiz bebegin bilemedim ki bence dra bir kez daha sor kizada benziyo erkege debak buda benim oglusumun bacak arasi
Ayrintilida netlesiyo canim merak etme belli senin kuzunda nazli deil gosteriyo kendiniDiorum yaaa ikisinede benzuooo dieeee... seninkinde resmen belli erkek oldugu ben burdayim dio pipi masallahhh :)) bende ogrenmekk istiorummm yaaaa((
Kiz ayrintiliya 25. Haftama gun verdiler haziran 25 e flan denk gelior 2 ay var nerden baksann meraktan catlicam hehehehehAyrintilida netlesiyo canim merak etme belli senin kuzunda nazli deil gosteriyo kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?