• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nub cinsiyet tahmini!

Tesekkurler kizlarr insallah saglikli sekilde alirim kucagima :) cok sevincliyim cookkm

Kizlar slm bizede ozel doktor 12 haftlikken erkek demisti 16. Haftada devlete gittik bebek kiz dedi bidaha ozele gittik pipisinin resmini verdi sizce bukadar buyuk pipi olabilirmi yaaa

Eklentiler

• 20170421_090953-1.jpg
    20170421_090953-1.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar slm bizede ozel doktor 12 haftlikken erkek demisti 16. Haftada devlete gittik bebek kiz dedi bidaha ozele gittik pipisinin resmini verdi sizce bukadar buyuk pipi olabilirmi yaaa
Erkek canım rahat ol bu pipiden başka bişey olamaz

Bence ayrintiliyi bekle bebek pipisi ince oluyo bacak arasinda yarik var gibi ama testisleri de olabilir bencede o aradaki pipi degil canim pipi daha ince oluyor ama kordondan pipi kapanmis olabilir erkekde olabilir

Bence ayrintiliyi bekle bebek pipisi ince oluyo bacak arasinda yarik var gibi ama testisleri de olabilir bencede o aradaki pipi degil canim pipi daha ince oluyor ama kordondan pipi kapanmis olabilir erkekde olabilir
Kizzz hay agzinla bin yasa.... yaaa erkekte kizda olsa diom yaaa canimin bir parcasi allah hepimizinkini kendilerine bagislasin insallah.... ama jcimden ole cok kiz istoyorumki anlatamam Allahin gucune gitmesinde napimmm icimden ole istiom isteee

Kizzz hay agzinla bin yasa.... yaaa erkekte kizda olsa diom yaaa canimin bir parcasi allah hepimizinkini kendilerine bagislasin insallah.... ama jcimden ole cok kiz istoyorumki anlatamam Allahin gucune gitmesinde napimmm icimden ole istiom isteee
Gonlunce olsun ins canim bende kiz istiyodum ama her seferinde erkek cevabini alinca alisyim artik dr yeni dogan sunneti dusunup dusunmedigimi sorunca daha ümit bile kalmadi :KK48::KK48:

Canim penis resmi attim sana kendin benzetme yap :-)

Eklentiler

• WEBPAGE_20170424_235523.jpg
    WEBPAGE_20170424_235523.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar 12+2 ciktik ultrasonda... dr u zorlamama ragmen cnsiyet soylemedi szce yokmu bsyler ?

Eklentiler

• 20170425_190343-1.jpg
    20170425_190343-1.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 63
Sonunda basardimmm bakin bakalimm neye benziyor bu cinsiyett :)))
Canim yarik var o yarik testisleri yads kiz bebegin bilemedim ki bence dra bir kez daha sor kizada benziyo erkege de :-) bak buda benim oglusumun bacak arasi :-)

Eklentiler

• 20170208_022832-1.jpg
    20170208_022832-1.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 54
Canim yarik var o yarik testisleri yads kiz bebegin bilemedim ki bence dra bir kez daha sor kizada benziyo erkege de :-) bak buda benim oglusumun bacak arasi :-)
Diorum yaaa ikisinede benzuooo dieeee... seninkinde resmen belli erkek oldugu ben burdayim dio pipi masallahhh :)) bende ogrenmekk istiorummm yaaaa :(((

Diorum yaaa ikisinede benzuooo dieeee... seninkinde resmen belli erkek oldugu ben burdayim dio pipi masallahhh :)) bende ogrenmekk istiorummm yaaaa :KK43:((
Ayrintilida netlesiyo canim merak etme belli senin kuzunda nazli deil gosteriyo kendini :-)

Back