Yaa rüyalarıma hep erkek olarak girdi içim kıpır kıpır vallaBen erkeğe benzettim canım . Öyle geldi içime . Hayırlısı olsun inşallah :))
Başka bir konu daha vardı oraya attığımda da öyle yazdılar bakalım yarın büyük günErkek gibi geldi banada :)
Burada 11 haftalıktı :) Ah ah rüyalarıma girmese kız-erkek düşünmüyordum hiçCan'ım pek net değil kaç haftalık burda ama erkeğe benzettim gördüğüm şey nubsa
Valla bilmiyorum 5 dk baktım senin bebişe fikrimi değiştiriyorum nub değil bacak ve Bebek kızBurada 11 haftalıktı :) Ah ah rüyalarıma girmese kız-erkek düşünmüyordum hiç
AhahahaValla bilmiyorum 5 dk baktım senin bebişe fikrimi değiştiriyorum nub değil bacak ve Bebek kız
Yarım yaz mutlakaAhahahaAllahım yarını iple çekiyoruumm
Yazıcam beklemede kalınYarım yaz mutlaka
Ozel ne dedi?:))Kizlaaaar erkege benziyor erkek gibi dedi doktor devlet hastanesi olunca agizlarini bicak acmiyor simdi ozele gidiyorum emin olmak iciin :)
Erkekmidir acaba pek asil durmusKızlar, yarın cinsiyetini öğrenmek için kontrole gideceğim ama burda yorum almak istiyorum. Amaç eğlence :) yarın öğlen inşallah öğrenirsem cinsiyetini yazacağım ama ozamana kadar gelsin tahminler :) ♡
Hadi hayirlisi Rabbim kavustursun :))Özelde yuzde 80 erkek dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?